‘Heel Holland Bakt’ zoekt mannelijke deelnemers!

‘Heel Holland Bakt’ zoekt mannelijke deelnemers!
[og_img]

Janny van der Heijden en Robert van Beckhoven hebben op Facebook een oproep gedaan aan alle mannelijke bakkers van Nederland. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt zijn namelijk in volle gang, maar er is één probleempje: er zijn te weinig mannen!

Op de Heel Holland Bakt-pagina doet Janny een dringend verzoek aan de mannelijke bakkers van Nederland om zich op te geven. “Je kunt je nog opgeven voor Heel Holland Bakt. Wat hebben we nodig?” Vervolgens wijst ze naar Robert. “Ja, we hebben zeker mannen nodig!”

Robert vraagt zich af hoe het kan dat er zoveel mannelijke bakkers zijn, maar bij de aanmeldingen er nauwelijks mannen tussen zitten. “Onze bakkerij staat vol met mannen, maar zodra ze de tent in moeten of op tv, dan kan ik ze niet vinden?! Kom op mannen, opgeven!” Volgens Janny hoef je enkel overweg te kunnen met een oven of een mixer en je kunt je al opgeven.

Ben jij inmiddels overtuigd als man of ken jij een man die je geschikt acht voor een deelname aan de populaire kookshow? Geef je dan hier op!

Source link