Helen Hunt in horrorthriller I See You » Mentalist Nuno
283959
post-template-default,single,single-post,postid-283959,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Helen Hunt in horrorthriller I See You

Helen Hunt in horrorthriller I See You

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

ANP070617234 1 - Helen Hunt in horrorthriller I See You

De Amerikaanse actrice Helen Hunt heeft een rol te pakken in de horrorthriller I See You.
Regisseur Adam Randall begint in de zomer in Cleveland met de filmopnames op basis van een script van Devon Graye, meldt Variety.

Helen Hunt speelt in de horrorthriller een rijke echtgenote van de hoofdonderzoeker in een kinderontvoeringszaak die opvallende overeenkomsten vertoont met een soortgelijke zaak uit het verleden. Haar man heeft moeite haar ontrouw te vergeven. Terwijl zij de grip op de realiteit dreigt te verliezen, verkeert hun zoon in levensgevaar.

Helen Hunt won een Oscar voor beste actrice voor haar rol in As Good As It Gets uit 1997. Voor haar bijrol in The Sessions kreeg ze een Oscar-nominatie. Dit jaar is ze op het witte doek te zien in de comedy Candy Jar en het highschooldrama Live Like Line.

ANP

Source link
Helen Hunt in horrorthriller I See You

Geen reactie's

Geef een reactie