Het ware verhaal?! ‘Rodanya ging eerst vreemd… op Temptation Island!’
[og_img]

Het is deze week het gesprek van de dag in Nederland onder liefhebbers van bloedordinaire televisie: de mogelijke affaire tussen Morgan en Milou van Temptation Island. De ex-vriendin van Morgan, Rodanya, leek dit bizarre verhaal te bevestigen. Volgens de laatste geruchten zou zij echter zelf op het eiland al de fout in zijn gegaan.

Het welingelichte Team Tempa publiceert namelijk berichten van ene Deveney, die precies weet wat er op Temptation Island is gebeurd. Zij schrijft het volgende: ”Rodanya heeft gezoend met Danicio op de dreamdate, omdat ze veel aan het nadenken was. En EINDELIJK besefte dat ze meer waard is dan Morgan die 100x is vreemdgegaan, haar sloeg en haar niet waardeerde, maar helaas was ze blindelings verliefd en nam ze hem telkens terug.”

Voor Temptation Island zou Morgan ook al verschrikkelijk slecht zijn geweest voor zijn vriendin. ”Ook voordat ze mee gingen naar Thailand hadden ze slaande ruzies en kom op, kijk even naar Morgan (2 meter) en naar Rodanya. De leugen ‘Morgan is 2x vreemdgegaan’ is in de wereld gebracht, omdat ze hem wilde beschermen, want meneer wilde heel graag bekend worden.” Zelfs de presentatrice van Temptation Island zei gisteren overigens dat kandidaten dit jaar alleen maar meededen voor de faam.

‘Het laatste kampvuur’

”Temptation is dit jaar ZO dom geweest dat ze er niet achter waren gekomen dat Danicio en Rodanya gezoend hadden. Op het laatste kampvuur heeft Rodanya dit ook niet verteld aan Morgan, omdat meneer haar ‘opeens’ waardeerde en ze zoiets had van, oke, even kijken hoe lang hij dit volhoudt. Nou het duurde nog geen dag en meneer was al weer gefrustreerd. Achterlijk ventje.”

”Ze hebben Danicio op Temptation wel gevraagd ‘heb je gezoend met Rodanya’, maar hij ontkende het. Dit omdat hij het beste met haar voor had en bij terugkeer in Nederland ook. Ze hebben een maand lang elkaar af en toe gezien meteen na Temptation. Waarom? Omdat hij er wel voor haar was toen ze niet kon lopen met haar ontstoken voet en Morgan het belangrijker vond om uit te gaan met z’n vriendjes. En Danicio is simpelweg gewoon leuker/liever/gezelliger.”

Toch zou Rodanya het nog een kans hebben willen geven met Morgan en hierop verbrak zij het contact met Danicio. ”Ze wilde kijken of Morgan echt zou veranderen. Toen kwam de laatste aflevering en je raad het al: meneer Danicio heeft een ‘boodschap’ ingesproken, waarin hij alles vertelt voordat Rodanya het zelf had verteld. Een en al sensatie. Nu komt het: Rodanya had alles open en eerlijk verteld aan Morgan en wilde met haar domme hoofd nog steeds verder. Die klootzak wilde niet, want zijn ‘wereld was ingestort’.”

‘Hij greep haar bij de keel’

”Rodanya had het geaccepteerd, maar 2 dagen later stond meneer om half 2 s’nachts aan de deur. Smekend of hij naar binnen mag komen om ‘het goed te maken’. Nou, zij zo dom geweest om de deur open te maken… Hij greep haar bij haar keel en sloeg haar, maar gelukkig heeft ze buren en kwam hij met 3 vrienden die hem gezellig gebracht hadden en kon ze wegglippen. Politie erbij, een en al ellende, maar Morgan ontkende alles tegenover ze en ging gewoon gezellig naar een feestje.”

”Moraal van het verhaal, ze zijn gelukkig uit elkaar, ze is nu gelukkig en ziet EINDELIJK in dat ze meer waard is en meer verdiend dan die klootzak.”

Rodanya vecht doorgaans haar gevechten via social media uit. Zo haalde zij onlangs flink uit naar enkele van de verleidsters uit haar seizoen, zoals je kan zien in de bovenstaande video.

Source link

nuno-show.nl