Hierom houden Harry en Meghan de geboorte van de baby geheim

Hierom houden Harry en Meghan de geboorte van de baby geheim
[og_img]

Prins Harry en zijn vrouw Meghan kiezen ervoor de geboorte van hun eerste kind privé te houden. Als de twee ‘de gelegenheid hebben gehad in de privésfeer hun nieuwe gezin te vieren’ maken de hertog en hertogin van Sussex met hun kind tijd voor de pers. Dat hebben Harry en Meghan donderdag laten weten.

De Sussexes breken daarmee met de traditie van een fotomoment vlak na de geboorte. Harry’s schoonzus Catherine, hertogin van Cambridge, stond drie keer een paar uur na een bevalling al voor de wereldpers. Catherine zette haar kinderen George, Charlotte en Louis op de wereld in de Lindo Wing van het St. Mary’s Hospital in Londen, waar journalisten, verslaggevers en fotografen dagenlang stonden te wachten om een glimp op te vangen van de royal babies. Ook Harry en zijn broer William werden geboren in de Lindo Wing en maakten een paar uur nadien kennis met de wereldpers.

Of ook Meghan wil bevallen in de luxe vleugel van St. Mary’s Hospital, is niet bekend. Volgens hardnekkige geruchten wil de hertogin thuis bevallen. De mededeling van donderdag lijkt een thuisbevalling te bevestigen.

Onze royalty-insider Rick Evers vermoedt Harry en Meghan het babynieuws via Instagram bekend zullen maken.

Source link