Hitmachine Martin Garrix opnieuw op ADE

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Martin Garrix zal dit jaar opnieuw twee shows geven tijdens het Amsterdam Dance Event. Vorig jaar vlogen de kaartjes voor de show van de populaire dj al over de toonbank en een vervolg kon dan ook niet uitblijven.

Martin komt vrijdag 20 oktober 2017 met een 18+ nacht tijdens ADE, terwijl bij de show van zaterdag 21 oktober fans van alle leeftijden welkom zijn. Een unieke kans voor fans die normaal gesproken wegens leeftijdsrestricties niet aanwezig kunnen zijn in de clubs waar Martin draait. Martin is dan ook erg blij om in oktober weer te kunnen gaan feesten met zijn jongste fans. ‘’Vorig jaar hebben we 2 uitverkochte shows gedaan waaronder mijn eerste all ages show. Het was geweldig om eindelijk een show te doen voor al mijn jonge fans die er normaal niet bij kunnen zijn. Ik ben super blij dat we het dit jaar nog een keer gaan doen!”

Hitmachine

Naar verwachting zullen de kaarten voor de shows binnen no-time uitverkocht zijn. De kaartverkoop zal namelijk 26 juni pas van start gaan, maar inmiddels zijn er al meer dan 6000 aanmeldingen binnengekomen voor de kaarten van de show. De 21-jarige dj is met hits als In The Name Of Love en Scared To Be Lonely dan ook een regelrechte hitmachine te noemen.

Meer Boulevard:

RTL Boulevard

Source link
Hitmachine Martin Garrix opnieuw op ADE

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *