Hofman en Lubach winnen Social Awards

Guus Meeuwis begint jubileumeditie Groots
juni 9, 2017
Ariel Winter haalt uit naar moeder
juni 9, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Tim Hofman en het team van het programma Zondag met Lubach zijn donderdagavond in de prijzen gevallen bij de Beste Social Awards.
Beiden gingen met drie beeldjes naar huis.

Hofman won de prijzen voor beste Snapchatter en beste BN’er op sociale media. Hij versloeg in die laatste categorie Arjen Lubach, Chantal Janzen, Fred van Leer, Freek Vonk, Georgina Verbaan, Martin Garrix en Ryannne van Dorst. Ook het populaire YouTube-programma van Hofman, #BOOS, viel in de prijzen, in de categorie beste YouTuber.

Lubach zag de prijs voor beste BN’er aan zich voorbijgaan, maar won wel drie andere prijzen: beste hype en beste video voor het Zondag met Lubach-filmpje America first… Netherlands second, waarin Nederland zich voorstelt aan de Amerikaanse president Donald Trump. Die video ging eerder dit jaar de hele wereld over. Ook won het team van Lubach de prijs voor beste inhaker met de Kamergotchi-app rond de Tweede Kamerverkiezingen.

De Facebookpagina van de NOS won de prijs voor beste nieuwspagina en Instagram kreeg het beeldje voor beste social platform. Jesse Klaver werd uitgeroepen tot beste politicus op sociale media. Geert Wilders kreeg de twijfelachtige eer om met de prijs voor slechtste bericht naar huis te gaan. Die won hij voor zijn tweet met een gefotoshopte Alexander Pechtold.

ANP

Source link
Hofman en Lubach winnen Social Awards