Imanuelle Grives in Ranking The Stars

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Imanuelle Grives is één van de vier nieuwe gezichten in het nieuwe seizoen van Ranking The Stars. In de eerste uitzending op 18 juni (NPO 3) zullen ook nieuwkomers Ryanne van Dorst, Thomas Cammaert en Remy Bonjasky hun debuut maken.

In de eerste aflevering nemen oudgedienden Richard Groenendijk, Patty Brard, Karin Bloemen, Fred van Leer, Soundos El Ahmadi en Sylvia Geersen eveneens plaats in het panel. De BN’ers rangschikken elkaar op basis van confronterende vragen als: wie van deze tien sterren wordt als eerste uit een overboekt vliegtuig gehaald en wie van hen is de beste verleider op Temptation Island?

Hilarische taferelen

En dat zal ongetwijfeld weer voor hilarische taferelen gaan zorgen in de show van Paul de Leeuw. Zo kreeg Hans van der Togt enkele jaren geleden nog de lachers op zijn hand in de ‘Golden oldies’ editie van Ranking The Stars door de draak te steken met Viola Holt. En ook in de editie waarin Bekende Nederlandse mannen centraal stonden zorgde de ‘vete’ tussen SBS6-presentator Rob Geus en de rest van de groep voor vermakelijke situaties.

Meer Boulevard: Ryanne van Dorst in Ranking The Stars

ANP/RTL Boulevard

Source link
Imanuelle Grives in Ranking The Stars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *