In Blue met Maria Kraakman opent Film by Sea

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

In Blue, de nieuwe film met actrice Maria Kraakman, is dit jaar de openingsfilm van het festival Film by the Sea in Vlissingen.
Het drama van regisseur Jaap van Heusden beleeft op vrijdag 8 september in aanwezigheid van cast en crew de wereldpremière, zo maakte de organisatie woensdag bekend.

In Blue vertelt over de Nederlandse stewardess Lin. Tijdens een vlucht helpt ze bij een bevalling, een bijzondere gebeurtenis die haar confronteert met haar eigen verleden. Een toevallige ontmoeting met de vijftienjarige Nicu, die in de tunnels onder Boekarest leeft, mondt uit in een complexe verbondenheid tussen beiden.

Regisseur Jaap van Heusden maakte eerder films als Win/win, Het Offer en De Nieuwe Wereld. In Blue is geproduceerd door IJswater Films. Het drama is vanaf 14 september in de Nederlandse bioscopen te zien.

Film by the Sea is hét festival voor film en literatuur, dat is ontstaan in 1999 en inmiddels jaarlijks ruim 43.000 bezoekers naar CineCity in Vlissingen weet te trekken. Dit jaar vindt de 19e editie van Film by the Sea plaats, van 8 tot en met 17 september.

ANP

Source link
In Blue met Maria Kraakman opent Film by Sea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *