Inzendingen in Amsterdam voor Pre-Party Eurovision in Concert – Songfestival Update (ENGLISH SUB)

https://i.ytimg.com/vi/gVQZ2Lt0wns/hqdefault.jpg

Inzendingen in Amsterdam voor Pre-Party Eurovision in Concert – Songfestival Update (ENGLISH SUB)Afgelopen zaterdag vond in AFAS Live in Amsterdam het grootste promo-evenement van het Eurovisie Songfestival plaats, waar 32 van de 43 inzendingen optraden. Overdag stonden de inzendingen de internationale pers te woord en wij waren er ook bij!


Over Showbizznetwork TV:

Sinds mei 2016 maakt Showbizznetwork onder de naam Showbizznetwork TV reportages van evenementen, perspresentaties en nieuwsgebeurtenissen op het gebied van showbizz. Zo deed Showbizznetwork TV eerder al verslag van het Gouden Televizier-Ring Gala, de uitreiking van de 100% NL Awards en de Huishoudbeurs. Ook maakt Showbizznetwork TV eigen producties, zoals eind 2016 de rubriek ‘Kijkerspanel’ en sinds maart 2017 de nieuwsrubriek ‘Songfestival Update’.


Over Showbizznetwork.nl:

Showbizznetwork.nl is opgericht op 7 september 2012 en is sindsdien dé showbizznieuws-website met het laatste nieuws uit medialand. Showbizznetwork houdt jou 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws over onder meer televisie, radio en muziek en brengt tv-blogs, rubrieken en columns. Showbizznetwork.nl is inmiddels onder de overkoepelende naam Showbizznetwork uitgeroeid tot een mediamerk, met naast de nieuwssite Showbizznetwork.nl ook de tv-tak Showbizznetwork TV.


Volg ons ook op Social Media:

Twitter: http://twitter.com/ShowbizzNWNL
Facebook: http://facebook.com/ShowbizzNWNL
Instagram: https://instagram.com/showbizznetwork/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/showbizznetwork-nl


Het laatste nieuws en alle reportages vind je op:

http://www.showbizznetwork.nl/
http://www.showbizznetworktv.nl/

source

songfestival

Eurovision in Concert,Eurovision in Concert 2018,Eurovision in Concert Amsterdam,Pre-Party Eurovision,Eurovision Song Contest,AFAS Live,Eurovision in Concert pressmoment,Sennek,Laura Groeseneken,Interview Sennek,Sennek Eurovision in Concert,Waylon,Waylon Eurovision in Concert,Vanja Radovanovic,Michael Schulte,Michael Schulte Eurovision in Concert,Lea Sirk,Lea Sirk eurovision in concert,Ari Ólafsson,Ari Ólafsson eurovision in concert,Alfred y Amaia