Israëlische omroep kan borg niet betalen – Songfestival Update: Nieuwsflits

https://i.ytimg.com/vi/eJHALoyyIQo/hqdefault.jpg

Israëlische omroep kan borg niet betalen – Songfestival Update: NieuwsflitsHet Eurovisie Songfestival 2019 is in groot gevaar. De Israëlische omroep KAN moet voor 14 augustus een borg van 12 miljoen euro betalen aan de EBU, maar zegt dit niet te kunnen betalen. Dit zorgt voor een nieuw conflict tussen de omroep en de regering van Israël.

⭐⭐⭐
🌐 Ga voor het laatste Songfestival-nieuws naar http://songfestivalupdate.nl/ en abonneer je op ons YouTube-kanaal!

👍 Like Songfestival Update op Facebook:
http://facebook.nl/songfestivalupdate
🐦 Volg Songfestival Update op Twitter:

📸 Volg Songfestival Update op Instagram:
https://www.instagram.com/songfestivalupdate/

⭐⭐⭐
Over Songfestival Update:

Songfestival Update is het Songfestival-platform van Showbizznetwork.nl. Het YouTube-kanaal van Songfestival Update is onderdeel van Showbizznetwork TV en brengt het hele jaar door verschillende rubrieken, waarin wordt vooruitgekeken en teruggeblikt.

⭐⭐⭐
Over Showbizznetwork TV:

Sinds mei 2016 maakt Showbizznetwork onder de naam Showbizznetwork TV reportages van evenementen, perspresentaties en nieuwsgebeurtenissen en eigen rubrieken, zoals ‘Kijkerspanel’, ‘Sterrenchefs’, ‘Waar Stralen De Sterren’ en ‘Songfestival Update’.

⭐⭐⭐
Meer weten over Showbizznetwork.nl? Neem dan een kijkje op http://showbizznetwork.nl/colofon/

source

songfestival

Ruzie tussen regering en omroep Israël bereikt kookpunt,Songfestival-paniek: Gooit Israël de handdoek in de ring?!,Israël heeft geen geld voor Songfestiva,Israël kan borg voor Songfestival niet betalen,Israël kan Songfestival niet betalen,Eurovisie Songfestival,Eurovisie Songfestival 2019,Eurovisie Songfestival 2019 Israël,Songfestival Update,Showbizznetwork TV,Netta – TOY,Junior Songfestival,Recordaantal landen op Junior Songfestival