Jaarhoroscoop 2017 » Mentalist Nuno
285441
post-template-default,single,single-post,postid-285441,single-format-standard,qode-listing-1.0,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-12.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive,cornerstone-v2_1_6
 

Jaarhoroscoop 2017

jaarhoroscoop 2017

Jaarhoroscoop 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1.823 votes, average: 4,80 out of 5)
Loading...

Gratis Jaarhoroscoop 2017

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop Oktober 2017

Jaarhoroscoop 2017

Jaarhoroscoop 2017

[/fusion_title][fusion_text]

Jaarhoroscoop 2017

Jaarhoroscoop 2017, lees gratis wat jouw horoscoop voor 2017 is, kom niet voor verrassingen te staan dit jaar!

Jaarhoroscoop 2017 – Wat zeggen de sterren dit jaar over jou? Lees het in jouw 2017 jaarhoroscoop op nu-no.com

Het conflict tussen Pluto en Uranus laat zich nog steeds gelden. Uranus heeft de wereld geschokt met zijn vernietigende storm die de bestaande orde omver blaast, en Pluto laat het geweld zien van de heersende macht die de oude orde juist tracht te handhaven. Onze droom is dat de roep om vernieuwing wordt gehoord en het establishment daar vorm aan geeft. Dat vraagt om een wezenlijk andere manier van denken waarbij het hiërarchisch denken plaats maakt voor een federatieve vorm van samenleven/werken. De Braziliaan Semler laat al jaren zien hoe vruchtbaar dit kan zijn en hoe blij mensen daarvan worden. Gelukkig volgen ook in Nederland steeds meer bedrijven dit voorbeeld. In ons eigen leven worden we uitgedaagd het roer zo om te gooien dat het leven weer als vanzelf gaat stromen.

Onderstaande voorspellingen schetsen slechts een globaal beeld omdat zoveel aspecten uit de persoonlijke horoscoop niet kunnen worden meegenomen.

Ram 21 maart – 21 april
De meeste Rammen hebben de storm al over zich heen gekregen en zijn inmiddels – op een soms pijnlijke manier – bevrijd van alles wat knelde. Dat geeft een ongekend gevoel van ruimte. Maar het aspect is nog niet voorbij, dus blijf ook in 2017 flexibel. Waar het de liefde en je sociale leven aangaat, wordt het sinds lange tijd een gelukkig jaar. Je ontmoet iemand waar je wijzer van wordt, niet alleen op geestelijk, maar wellicht ook op financieel gebied. Je wordt uitgedaagd jezelf opnieuw uit te vinden, om je idealen niet te laten zweven, maar een plek te geven in het leven van alledag. Ons credo voor jou is: Doorzetten waar je normaliter zou afhaken, levert meer op dan alleen succes.

Stier 21 april – 21 mei
Stieren houden niet echt van verandering, maar waar het je diepste overtuigingen betreft, zul je die toch moeten bijstellen. Financieel zou je nu geen zorgen moeten hebben, maar mochten die toch ontstaan, kijk dan of het klopt wat je doet. Is dat in lijn met je overtuiging? Hetzelfde geldt voor relaties: goede seks is belangrijk voor je, maar na ongeveer een jaar gaat het nieuwe er nu eenmaal vanaf. Dan komt het aan op wat je naast de seks deelt: zit je op dezelfde golflengte, heb je dezelfde doelstellingen, inspireer je elkaar? Want nogmaals, op dat gebied ben je aan het veranderen. Ons credo voor jou is: Spiritualiteit is geen eng woord als je het praktisch invult. Dan heet het geïnspireerd bezig zijn.

Tweelingen 21 mei – 21 juni
Bestaande relaties worden nog steeds op de proef gesteld. Alleen wat gezond is doorstaat deze stresstest en dat is dan ook je oogst. Aan het eind van het jaar heb je je lessen geleerd en gaat je liefdesleven erop vooruit. Ook je carrière wordt na 11 oktober beter. Je wilt iets zinvols doen; het gaat je niet alleen om succes. Werken voor een non-profit organisatie kan zoiets zijn, maar exposities organiseren voor kunstenaars past ook in dat beeld. Het draait erom dat je ontdekt wat je missie is; pas dan verdwijnt dat vage gevoel van onvrede over je werk. En dat is belangrijker dan wat ook. Ons credo voor jou is: Door te doen kom je erachter dat je meer kunt dan je ooit had durven denken.

Kreeft 21 juni – 21 juli
Na jaren van onzekerheid/onrust rond je werk, breekt er nu een plezierige tijd aan en wel op het terrein waar jij erg gelukkig van wordt: je thuis. Je familie breidt zich uit, meestal door geboorte of huwelijk, maar het kan ook een ontmoeting zijn met iemand die als een broer of zus voor je is. Binnen de familie geniet iedereen van veel steun over en weer. Ervaringen met dood, operaties of grote schulden dwongen je met angst om te leren gaan. Het overwinnen van die angst maakt je leven ruimer, rijker en gelukkiger. Dat is de winst! Ons credo voor jou is: Wie zijn onzekerheden kan hanteren, heeft meer kans om zijn dromen te verwezenlijken.

Leeuw 21 juli – 21 augustus
De afgelopen jaren was het de tijd om goed geld te verdienen, nu is het tijd om datgene te gaan leren/lezen/ontwikkelen wat je altijd al had willen doen. Voor schrijvers, marketeers en journalisten onder de Leeuwen wordt het een goed jaar. Toch speelt carrière het komend jaar een minder prominente rol, vooral na 11 oktober. Dan richt je je meer op het thuis- en familieleven waar je veel gezelligheid in pompt. Die vrolijkheid is goed voor je gezondheid! Geniet van deze ontspanning want als volgend jaar Uranus zich met je carrière gaat bemoeien, krijg je het heel druk. En de liefde? Na twee jaar romantiek komt op 7 augustus dat wat rammelt op tafel. Gewoon even goed naar kijken. Ons credo voor jou is: Passie heeft een houdbaarheidsdatum, liefde blijft jaren goed.

Maagd 21 augustus – 21 september
De moeizame gang rond thuis/gevoelsleven, zet zich tot december van dit jaar voort. Mogelijk zit je nog in de rommel van een verbouwing, worstel je met een zekere eenzaamheid, of loopt je relatie niet lekker. Wat de liefde betreft ben je idealistischer dan ooit, maar de werkelijkheid is nu eenmaal niet roze. De realiteit kan je daarom soms zwaar vallen, maar het is beter hiermee te dealen dan in illusies te blijven hangen. Jupiter zorgt voor geluk waar het de financiën aangaat. Mazzeltjes liggen daar eerder aan ten grondslag dan een volgende stap in je carrière. Je bent zelfs geneigd je ambities even te laten sudderen. Op zich goed; je kunt je energie nu beter gebruiken om helemaal op te laden. Ons credo voor jou is: Vertrouwen kun je niet regelen, dat moet je hebben.

Weegschaal 21 september – 21 oktober
We beloofden verleden jaar een enerverend liefdesleven en als het goed is ben je daar wijzer van geworden. Wijzer in die zin dat je niet meer bang bent om de boot te laten schommelen als de lieve vrede niet lief meer is. Zekerheid op relationeel gebied zit er ook komend jaar nog niet in. Relaties die de storm hebben overleefd, houden stand, maar ben je (weer of nog) single, geniet dan van je liefdesleven voor wat het is. Daarbuiten is nog zoveel meer: je bent welvarend, verwent jezelf, koopt mooie kleren en geniet van het goede van het leven. Toch strooi je niet echt met geld; je gaat er gewetensvol mee om. Ons credo voor jou is: Liever een goede vriend dan een slechte relatie.

Schorpioen 21 oktober- 21 november
Financiën vormen ook dit jaar een belangrijk thema. Jouw zesde zintuig lijkt extra te worden getraind voor het genereren van geld. Na 11 oktober pluk je daar ruimschoots de vruchten van, en na 21 december kan het al helemaal niet op. Tot die tijd moet je echter wel orde op zaken stellen: schrap overtollige uitgaven en gebruik je middelen effectiever. Zo onrustig als het in en/of rond het huis is geweest, zo rustig gaat het toe in je relatie. Geniet daarvan, want vanaf volgend jaar roert Uranus zich daarin en kun je soms het gevoel hebben in een achtbaan te zitten. Het enige probleem met vrienden is dat je er misschien te veel hebt. Ons credo voor jou is: Thuis werken is leuk zolang je van je gezinsleden geen werknemers maakt.

Boogschutter 21 november – 21 december
Openheid en eerlijkheid zijn een gegeven voor de Boogschutter. De vraag is alleen: hoe zeg je het? Familieleden lijken wat gevoeliger dan gewoonlijk dus kan een beetje tact geen kwaad. Leg kinderen uit waarom je nee zegt, geef ze waar nodig wat meer vrijheid en speelt er een financiële kwestie met een ouder of ouderfiguur, maak er dan geen ego-zaak van. Na 21 december ontdooit je teveel aan discipline en ben je als altijd de hartelijkheid en warmte zelf. Leuk om te weten dat dit jaar het geld jou zoekt in plaats van andersom. Na 11 oktober ga je steeds beter begrijpen welke wetmatigheid daarachter schuil gaat. Ons credo voor jou is: Wie weet dat er een zee bestaat, sleept niet met meer water dan hij nodig heeft.

Steenbok 21 december – 21 januari
Je staat bekend om je organisatorische talenten en dit jaar beweeg je je daarmee op het gebied van de spiritualiteit. Zo kun je bijvoorbeeld yogacursussen of benefietconcerten organiseren of je inzetten voor charitatieve instellingen. Wat het ook is: het wordt een succes! Na 11 oktober sluit je binnen die sfeer ook betekenisvolle vriendschappen. Op het thuisfront was het de afgelopen jaren soms drama, maar die stress was nodig om meer vrijheid te creëren. En wat je gezondheid betreft: door iedere dag een paar keer tegen jezelf te zeggen dat je beter bent, kom je vanzelf dat tegen – een advies, therapie, product – wat je gezond maakt. Vraag niet hoe het kan, maar het werkt. Ons credo voor jou is: Waar vrijheid, gelijkheid en broederschap heerst, is niemand de baas.

Waterman 21 januari – 21 februari
Gezondheid is een vorm van rijkdom. Letterlijk, want wie goed in zijn vel zit, is beter opgewassen tegen stress. Over werk en inkomen heb je niet te klagen, maar pas op dat je niet meer uitdeelt/uitgeeft dan er binnenkomt. De liefde kent dit jaar weliswaar zijn drama’s, maar het eindresultaat zou goed moeten zijn. Alle grieven komen op tafel, en waar het in de basis niet klopt, daar betekent het einde van de relatie voor jou een bevrijding. Klopt je relatie wel, dan zorgt de confrontatie op zich al voor gevoel van bevrijding. Een heldere blik in je ziel is daarbij van essentieel belang. Ons credo voor jou is: Wie de buitenwereld niet begrijpt, loopt vast in zijn binnenwereld. En wie zijn binnenwereld niet doorgrondt, raakt verstrikt in de buitenwereld.

Vissen 21 februari – 21 maart
Je carrière heeft de afgelopen twee jaar het nodige van je gevergd. Er is mogelijk veel meer van je geëist dan redelijk was. Je succes heb je dan ook niet cadeau gekregen, maar is wel verdiend! Het harde werken betekende vermoedelijk dat je voor thuis te weinig aandacht had. Als er problemen zijn op dat front, ligt het daaraan. Gelukkig zit het in de kern goed met de liefde, dus het is relatief gemakkelijk op te lossen. Je gevoeligheid is sterker dan ooit; daarom is het meer dan ooit belangrijk om te onderscheiden of dat wat je voelt van jou is of dat je je laat beïnvloeden door een ander. Alleen dan kun je volledig op jezelf vertrouwen. Ons credo voor jou is: Goede voornemens hebben alleen kans van slagen als je bereid bent om oud gedrag te deconditioneren.

Jaarhoroscoop 2017

Jaarhoroscoop 2017, lees gratis wat jouw horoscoop voor 2017 is, kom niet voor verrassingen te staan dit jaar!

Jaarhoroscoop 2017 – Wat zeggen de sterren dit jaar over jou? Lees het in jouw 2017 jaarhoroscoop op nu-no.com

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Geen reactie's

Geef een reactie

Close