Jada Pinkett Smith: Tupac-film klopt niet

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Jada Pinkett Smith heeft uitgehaald naar de nieuwe Tupac-film All Eyez On Me.
In een serie tweets laat de actrice, een goede vriendin van de in 1996 doodgeschoten rapper, weten dat ze geen fan is van de film.

“Vergeef me… Mijn relatie met Pac is me te veel waard om de scènes in All Eyez On Me voor waar te houden.” Zo leest Tupac Shakur in de film bijvoorbeeld een gedicht voor aan Jada (een rol van Kat Graham), iets dat volgens Jada in werkelijkheid nooit is gebeurd. “Ik wist pas dat dat gedicht bestond toen ik het las in zijn boek.”

Ze schrijft dat de film nog meer onwaarheden bevat: zo zou Tupac haar nooit gedag hebben gezegd toen hij naar Los Angeles vertrok en deed hij dit ook niet om zijn carrière te bespoedigen. “Ik ben ook nooit op zijn verzoek naar zijn shows geweest en we hadden nooit ruzie backstage.”

Ze noemt de interpretatie van haar relatie met de artiest, die vrijdag 46 jaar zou zijn geworden ‘erg pijnlijk’. Toch is het volgens Jada niet de schuld van de acteurs. Ze prijst hen juist dat ze het goed gedaan hebben met wat hen werd gegeven. “Bedankt voor het leggen van zoveel hart en ziel in jullie rol.” All Eyez On Me draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.

ANP

Source link
Jada Pinkett Smith: Tupac-film klopt niet

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *