'Jaime Pressly zwanger van een tweeling' » Mentalist Nuno
283949
post-template-default,single,single-post,postid-283949,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

‘Jaime Pressly zwanger van een tweeling’

‘Jaime Pressly zwanger van een tweeling’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Schermafbeelding 2017 06 07 om 15.42.55 - 'Jaime Pressly zwanger van een tweeling'

De 39-jarige actrice Jaime Pressly is zwanger van een tweeling vertelt ze aan People. Deze herfst verwacht ze samen met haar vriend Hamzi Hijazi twee jongens.

Jaime heeft al een 10-jarige zoon, Dezi James, van haar ex Eric Calvo. Dezi is super blij met het nieuws vertelt Jaime aan People. “Hij smeekte mij en Hamzi al om een broertje of zusje toen hij nog in de kleuterklas zat.”

 

Proberen

Jaime en Hamzi zijn dolblij met de zwangerschap. Ze proberen het namelijk al een tijdje. “Ik wilde altijd drie kinderen, maar naar mate ik ouder werd dacht ik: Eentje zou al leuk zijn. Nu krijg ik er twee in een keer.”

De zwangerschap is natuurlijk ontstaan en niet door middel van bijvoorbeeld IVF. “We waren helemaal in shock”, vertelt Jaime. “Tweelingen komen niet voor in onze families. Dus ik dacht: Dokter dit kan niet waar zijn!”

Meer bij RTL Boulevard:

 

 

RTL Boulevard

Source link
‘Jaime Pressly zwanger van een tweeling’

Geen reactie's

Geef een reactie