Jameszoo en Metropole Orkest openen ADE

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Het Metropole Orkest en de Nederlandse dj Jameszoo verzorgen dit jaar samen de opening van het Amsterdam Dance Event.
Het concert Jameszoo & Metropole Orkest – Fool is op woensdag 18 oktober in de Melkweg.

Tijdens de openingsavond gaat het orkest onder leiding van chef-dirigent Jules Buckley proberen de elektronisch geproduceerde muziek van het debuutalbum Fool van Jameszoo te spelen op echte instrumenten.

Buckley: “Deze samenwerking tussen Jameszoo en het Metropole Orkest voor het Amsterdam Dance Event voelt vanaf het begin enorm goed. Jameszoo is een geweldige artiest die met zijn muziek en optredens op dit moment internationaal een statement maakt. Ik heb het gevoel dat de combinatie van de composities van ‘Fool’, op een unieke manier bewerkt en gespeeld door het Metropole Orkest, deze herfst zeker hun impact zullen hebben.”

Nieuwsgierig

Jameszoo, wiens echte naam Mitchel van Dinther is, vult aan: “Toen het ADE en het Metropole Orkest me benaderden was ik op zijn zachtst gezegd vereerd. Ik ben erg nieuwsgierig naar hoe Fool zal groeien. Het Metropole Orkest is een heel speciaal en dynamisch orkest dat ontzettend goed presteert onder leiding van Jules Buckley. Ik heb nooit het gevoel gehad dat het album helemaal af was, daarom ben ik erg blij dat ik het op deze manier nog een keer mag transformeren.”

Het Amsterdam Dance Event vindt plaats van 18 tot en met 22 oktober 2017. Kaarten voor de openingsavond zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

ANP

Source link
Jameszoo en Metropole Orkest openen ADE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *