Jan Roos huilde dagenlang om verkiezingsuitslag

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Oud-verslaggever van het Pownews, Jan Roos, heeft dagenlang gehuild in bed om zijn verkiezingsnederlaag in maart. Dat vertelt Jan in een gesprek met RTL Nieuws.

Na een maandenlange campagne eindigde Roos’ partij VNL bij de verkiezingen in maart met nul zetels. Dat heeft Jan behoorlijk geraakt. “Ik heb na de verkiezingen zo’n drie dagen lang in mijn bed liggen huilen. Verdriet en ontzetting dat je na negen maanden keihard werken geen resultaten hebt behaald”, zo laat de presentator weten.

Het clowneske imago van Jan lijkt hem fataal te zijn geworden bij de verkiezingen. “Dat imago bleef me inderdaad achtervolgen. Ik kreeg steeds weer vragen over wat ik vijf jaar geleden heb gedaan. Ik ben niet van die rol van vroeger afgekomen.”

“Misschien heb ik mezelf wat overschat”

Na de verkiezingsnederlaag is Jan opvallend weinig op de buis verschenen. “Je moet even tijd hebben om naar jezelf te kijken. Die periode van rust had ik wel nodig om deze drol door te slikken.”

Roos denkt dat hij iets te ambitieus is geweest. “Kijk, ik had natuurlijk een gigantisch succes behaald met dat Oekraïne-referendum. Misschien denk je dan te makkelijk: dat trucje gaan we nog een keer uitvoeren. Misschien heb ik mezelf wat overschat. Daar moet je eerlijk over zijn.”

Meer Boulevard:

Source link
Jan Roos huilde dagenlang om verkiezingsuitslag

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *