‘Jan Roos kreeg te veel media-aandacht’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op zondag 26 maart 2017 om 9:45

Schrijver Özcan Akyol vindt dat Jan Roos te veel media-aandacht heeft gekregen in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Dat schrijft hij in zijn rubriek in de VARAgids. Roos nam afscheid van zijn televisiecarrière om de nieuwe partij VNL te leiden, maar haalde bij de verkiezingen geen enkele zetel. Nu zit hij met lege handen en dat is volgens Akyol maar goed ook. “De man mislukte als televisiepresentator, politieke lijsttrekker en misschien wel in zijn geheel als mens.”

Hij lijdt aan zelfoverschatting, vreest Akyol. “Ik hoop dat hij zich omringd door lieve personen, die hem eerlijk vertellen dat hij gewoon allerlei dingen wil die hij niet kan.”

Wat Roos nu moet doen? “Er zijn natuurlijk ook alternatieven. Als ik Jan Roos was, zou ik op de markt gaan staan, een beetje fruit en groente verkopen, dan kan hij die grote bek tenminste voor iets vruchtbaars inzetten.”

Treurig overigens van onze media dat ze die notoire mislukkeling zoveel podia hebben gegeven. Of misschien was het juist heel goed: nu weet iedereen wat voor mafketel hij is.”

De VARAgids-rubriek Lieve Eus kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: ‘Tv-ster Jan Roos faalde vanwege clownesk imago’ (donderdag)

Foto: VARA

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
‘Jan Roos kreeg te veel media-aandacht’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *