‘Je kletst uit je nek!’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op vrijdag 24 maart 2017 om 10:10

Luuk Ikink vindt het walgelijk dat Tofik Dibi suggereert dat RTL Boulevard een foute rol had in de rellen rond Patricia Paay en Laura Ponticorvo. Dat laat de presentator van de showrubriek weten in een reactie op Twitter. Dibi, het voormalig GroenLinks-Kamerlid dat kan rentenieren van zijn wachtgeld, sprong gisteren in de bres voor de dames: “Je hebt helemaal niets verkeerds gedaan en toch moet jij je, bij RTL Boulevard, verdedigen in plaats van de daders. Dat is wat deze zaken echt smerig maken.

Ikink herkent zich hier volstrekt niet in. Zowel in de plasseks-rel rond Patricia Paay als de vanilleseks-rel rond Laura Ponticorvo heeft Boulevard zich volgens de presentator keurig opgesteld.

De bebrilde showkenner haalt dan ook flink uit naar Dibi: “Heb jij onze items over deze twee vrouwen eigenlijk wel gezien? Je kletst uit je nek als je zegt dat zij zich bij ons moeten verdedigen.

RTL Boulevard heeft volgens Ikink zeer gebalanceerd verslag gedaan. “We hebben meerdere gesprekken over het onderwerp gehad en nog nooit heeft er iemand de schuld bij hen neergelegd. Integendeel zelfs.

Maar ik snap dat het makkelijker is om voor je column wat te gissen dan echt even wat research te doen. Succes daarmee.

Dibi streek na zijn exit bij GroenLinks in drie jaar tijd in totaal 321.908,03 euro aan wachtgeld op. Precies na het verlopen van deze maximumtermijn van de wachtgeldregeling bracht hij zijn boekje Djinn uit. Daardoor voorkwam hij dat er een vroegtijdig einde zou komen aan de wachtgeldstortingen.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
‘Je kletst uit je nek!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *