Jeroen van Koningsbrugge belachelijk gemaakt op Twitter

Jeroen van Koningsbrugge belachelijk gemaakt op Twitter
[og_img]

Jeroen van Koningsbrugge wordt uitgelachen op social media. Niet omdat hij, zoals we van hem gewend zijn, een hilarische opmerking heeft gemaakt, maar omdat hij volgens velen nogal bizarre uitspraken heeft gedaan in een interview met Volkskrant Magazine.

In het blad vertelt hij onder andere dat hij zowel in zijn woning in Amsterdam als in Limburg een flinke voorraad eten heeft verzameld omdat hij denkt dat het einde der tijden aanbreekt. “Ik heb wel echt gevriesdroogde shit. Dat blijft 35 jaar goed. Verder heb ik de afgelopen negen jaar van alles verzameld. Van vishengels tot zo’n trapding waarmee je energie kunt opwekken”, vertelt hij.

Ook is hij ervan overtuigd dat 9/11 door de Amerikanen zelf is opgezet. “Ja, dan weet ik zeker dat het niet zomaar gebeurd kan zijn. Alles moest vernietigd worden. Want we moesten allemaal denken dat die vreselijke terroristen het hadden gedaan. Zo maak je een oorlog. En er is niks waaraan je meer geld kunt verdienen dan aan oorlog.”

Jeroen vertelt in het interview verder dat hij maar liefst zes maal iemand van de verdrinkingsdood gered heeft. Op Twitter regent het van de reacties van mensen die hier hun vraagtekens bij hebben en hem voor gek verklaren vanwege zijn complottheorieën.

Source link