Johnny Heitinga en vrouw verwachten derde kindje

Johnny Heitinga en vrouw verwachten derde kindje
[og_img]

Voormalig voetballer Johnny Heitinga en zijn vrouw Charlotte-Sophie verwachten een derde kindje. Dat maakte Johnny bekend op Instagram.

“Niet slecht voor een verdediger. Een HATTRICK”, grapt hij bij een foto waarop hij zijn hand op de buik van zijn zwangere vrouw heeft. Hij vervolgt: “Charlotte en ik zijn ongelooflijk trots en blij dat we de komst van een derde Heitinga-Zenden kunnen aankondigen. Jezebel en Lennox krijgen er een broertje of zusje bij. #gezegend.”

Charlotte plaatste dezelfde foto. “HATTRICK Oh baby, je bent zo welkom! Zo gelukkig moeder en vader van 3 te zijn”, schreef zij erbij.

De baby wordt aan het begin van de herfst verwacht.

Johnny en Charlotte-Sophie trouwden negen jaar geleden met elkaar op Ibiza. Een jaar na hun jawoord verwelkomden zij dochter Jezebel in Madrid. Zoontje Lennox kwam in 2012 ook in deze stad ter wereld.

Video: In een Show Update vertelde Johnny Heitinga openhartig waarom hij plotseling stopte met voetballen. De hoeveelheid pijn die hij onderging heeft zoveel tol geëist, dat zelfs een balletje trappen met zijn zoontje er niet meer in zit…

Source link