Justin Bieber dol op Ierse kipwrap

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Justin Bieber heeft er een nieuw favoriet restaurant bij.
In het Ierse dorpje Maynooth is het Argentijns-Spaanse eettentje Picaderos te vinden en het 23-jarige popidool kon maar geen genoeg krijgen van hun kipwrap.

Bieber was deze week in de Ierse hoofdstad Dublin voor een aantal concerten. De zanger verbleef in een chique hotel op het platteland, niet ver van Maynooth. Het personeel van Picaderos kon het niet geloven toen Justin afgelopen dinsdag binnen kwam lopen en een kipwrap bestelde. Deze at hij rustig alleen aan een tafeltje op.

Blijkbaar was Bieber zo onder de indruk dat hij de volgende dag weer terug kwam en hetzelfde gerecht bestelde. Ook dit keer ging hij rustig aan een tafeltje zitten. Donderdag had hij wat minder tijd en nam hij het gerecht mee voor onderweg.

”Bieber keer drie… we kunnen het niet geloven”, schreef Picaderos op hun Facebookpagina. ”Fantastisch! Hij zei dat hij dol is op het eten hier en dat hij zeker terugkomt wanneer hij weer in Ierland is.” Speciaal voor Justin hebben ze de kipwrap een nieuwe naam gegeven: ”Chicken Despacito Wrap, ter ere van onze vaste wereldster-klant Justin Bieber!”

ANP

Source link
Justin Bieber dol op Ierse kipwrap

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *