Justin Bieber: nooit meer de gevangenis in

Nuno Boulevard, Entertainment 0 Comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Justin Bieber heeft weer eens kritisch naar zichzelf gekeken en kwam tot een belangrijke conclusie: nooit meer de gevangenis in.
De 23-jarige Canadese zanger plaatste op Instagram een foto van zijn arrestatie uit 2014 met de hashtags #notfun en #neveragain.

Bieber werd in januari 2014 in Miami opgepakt voor rijden onder invloed en zonder geldig rijbewijs. Daarnaast weigerde hij mee te werken aan zijn arrestatie. Hij bekende later schuld en moest van de rechter een cursus volgen om te leren omgaan met zijn woede-uitbarstingen. Ook doneerde de Sorry-zanger 50.000 dollar aan goede doelen.

Maar in juli 2014 ging hij weer de fout in. Hij gooide eieren naar het huis van zijn buren en werd aangeklaagd voor vandalisme. De zanger moest zijn buren een schadevergoeding betalen van 80.000 dollar.

In april plaatste de zanger ook al eens de beroemde foto, ook wel mugshot genoemd, van zijn arrestatie. Toen schreef hij in hoofdletters: “Ik ben nu niet in mijn leven waar ik wil zijn maar ik ben godzijdank niet meer waar ik was!”.

ANP

Source link
Justin Bieber: nooit meer de gevangenis in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *