Katy Perry noemt prijzen en awardshows nep

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Volgens Katy Perry zijn alle prijzen en awardshows nep, inclusief de awards die de zangeres zelf heeft gewonnen gedurende haar carrière.
Dat zegt de 32-jarige Perry woensdag in een openhartig interview met The New York Times.

“Alle awardshows zijn fake en alle awards die ik heb gewonnen zijn nep”, aldus de zangeres tegen de krant. Volgens Perry zijn de prijzen helemaal niet representatief voor haar muziek of publiek. “Het is allemaal bedacht”, zegt de Roar-zangeres.

De uitspraak is opvallend omdat Perry een buitengewoon succesvolle artieste is gebleken die de afgelopen jaren meerdere prijzen in de wacht sleepte. Zo won ze verschillende Billboard Music Awards, American Music Awards, MTV Music Awards en werd ze genomineerd voor maar liefst 13 Grammys.

Haar meest recente en vijfde album, getiteld Witness, kwam op 9 juni uit en werd door critici lauwtjes ontvangen. Maar ingewijden voorspellen dat het album wel eens op nummer 1 van de Billboard 200-lijst zou kunnen binnenkomen. Zo zouden er deze week tussen de 200- en 225.000 exemplaren van Witness zijn verkocht. Of Perry op nummer 1 komt blijft nog even spannend: de bijgewerkte lijst van de Billboard 200 wordt op 18 juni bekend gemaakt.

ANP

Source link
Katy Perry noemt prijzen en awardshows nep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *