Katy Perry stort in tijdens live therapie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Katy Perry barstte dit weekend in tranen uit tijdens een therapeutische sessie die live te zien was op haar Youtube-kanaal.
Huilend en met uitgelopen mascara vertelde de zangeres over haar depressies.

De 32-jarige popprinses heeft camera’s opgehangen in haar huis en zendt het hele weekend live uit ter promotie van haar nieuwe album Witness. Zo ook haar sessie met Dr. Siri Sat Nam Singh. Aan hem klapte ze tijdens een emotioneel gesprek uit de school over haar wens om authentiek te zijn. Zo zou ze zich vaak verdeeld voelen tussen ‘Katy Perry de popster’ en Katheryn Hudson, de ‘nerd’ die haar familie en goede vrienden kennen.

Als ze begint over haar nieuwe korte kapsel krijgt ze het te kwaad. “Als Katy Perry ben ik sterk, maar als Katheryn Hudson ben ik dat niet. Mensen praten bijvoorbeeld over mijn haar, dat ze het niks vinden. Dat ze wilden dat het langer was. Maar ik wil zo vreselijk graag Katheryn Hudson zijn dat ik niet meer op Katy Perry wil lijken. En daarom heb ik mijn haar geknipt, omdat ik mijn authentieke zelf wil zijn.”

Zelfmoord

Ook vertelde Perry over hoe ze in het verleden vaak naar de fles greep en dat ze weleens over zelfmoord heeft nagedacht. “Ik heb er een nummer over geschreven. Ik schaam me dat ik die gedachtes had, dat ik me zo depressief voelde.” Op internet kan haar openhartige gesprek rekenen op bijval en respect. “Katy Perry maakt therapie normaal. Dat ze alles van zichzelf aan de wereld laat zien maakt me een grotere fan”, zo schreef een fan op Twitter.

De livestream duurt tot maandag en wordt afgesloten met een concert.

ANP

Source link
Katy Perry stort in tijdens live therapie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *