Ken van Barbie krijgt een make-over » Mentalist Nuno
284590
post-template-default,single,single-post,postid-284590,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Ken van Barbie krijgt een make-over

Ken van Barbie krijgt een make-over

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

ANP200617236 1 - Ken van Barbie krijgt een make-over

Ken krijgt een uitvoerige make-over.
Het vriendje van Barbie krijgt onder meer verschillende haarstijlen.
Verder zullen de poppen in verschillende uitvoeringen qua etniciteit en omvang beschikbaar komen.

Speelgoedfabrikant Mattel kondigde de komst van vijftien verschillende Kens dinsdag aan. De poppen hebben zeven verschillende tinten huid en negen verschillende kapsels. Daarnaast zijn er qua postuur drie varianten.

Eerder deed Mattel bij Barbie al hetzelfde. Waarbij er een kleinere en een iets stevigere pop dan de tengere Barbie te koop kwam. Ken, de trouwe vriend van Barbie, is 56 jaar nadat hij werd geïntroduceerd aan de beurt. In 1981 volgde al een Afro-Amerikaanse variant van de pop. Daarnaast kwam twaalf jaar later ‘Earring Magic Ken’ op de markt. Deze pop was een grote hit onder homoseksuele mannen.

De introductie van de variëteit aan Ken-poppen volgt op de dalende verkoop van Barbie-poppen wereldwijd, onder meer door gestegen concurrentie van andere poppen en speelgoed. De vijftien Ken-poppen moeten eind dit jaar in de winkels liggen.

ANP

Source link
Ken van Barbie krijgt een make-over

Geen reactie's

Geef een reactie