Kenny B – Parijs [+Lyrics]

1505585672_maxresdefault
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...


Parijs is de nieuwe single van de Surinaamse sensatie Kenny B.
iTunes: http://bit.ly/parijsnu
Spotify: http://bit.ly/parijspotify

LYRICS:
Frisse morgen in Parijs.
Gewoon mijn business.
Ik zie de meest mooie Française op d’r bung hoge hakken,
en ik weet niet wat ik zeggen moet.
Ik zeg: bonjour mon amour, mademoiselle tu est très belle.
En zij zegt: Je suis Néerlandais. Je parle un petit peu français.

En ik zei:
Praat Nederlands met me.
Even Nederlands met me.
Mijn gevoel zegt mij dat wij vanavond samen kijken
Naar de Champs-Élysées en naar de Notre Dame en naar de Seine.
En daarna samen op La Tour Eiffel.

En ik voelde dat het goed zat. Ik zag haar zo verlegen lachen.
Kan niet geloven dat het echt was. Zij de mijne zijn.
Ze leek een mix van Doutzen, Edsilia en Anouk.
Er gebeurde iets met mij,
toen zij zei: Je suis Néerlandais. Je parle un petit peu français.

En ik zei:
Praat Nederlands met me.
Even Nederlands met me.
Mijn gevoel zegt mij dat wij vanavond samen kijken
Naar de Champs-Élysées en naar de Notre Dame en naar de Seine.
En daarna samen op La Tour Eiffel.
En dan nog een woordje Frans: Je t’aime! (6x)

Praat Nederlands met me.
Even Nederlands met me.
Mijn gevoel zegt mij dat wij vanavond samen kijken
Naar de Champs-Élysées en naar de Notre Dame en naar de Seine.
En daarna samen landen op Schiphol.
—————
Met deze tweede Nederlandstalige single maakt Kenny B tevens de release van zijn album bekend. Op 15 mei verschijnt bij Top Notch het album ‘Kenny B’ met daarop ‘Parijs’ en de vorige single ‘Als Je Gaat’.

[Pre-order] Kenny B – Kenny B en krijg direct al ‘Parijs’
iTunes: http://bit.ly/kennyalbum
Bol: http://bit.ly/kennyalbumbol

TRACKLIST:
1. Alleen Jij
2. Als Je Gaat
3. So Yu Ben Taigi Mi
4. Een Man Mag Niet Huilen ft. Jayh
5. Tjaipi Lobi ft. Tekisha
6. Zij Is De Duivel
7. Na Regen Komt Zonneschijn
8. Yamba ft. ND
9. Parijs
10. Neks Ne Tai ft. Tekisha
11. Vrienden
12. Jij Bent De Liefde
13. Paramaribo ft. Jeffrey Spalburg

Kenneth Bron, oftewel Kenny B, ofwel de Surinaamse zanger met de meeste nummer één hits in eigen land heeft zijn nieuwe album af. Na diverse succesvolle albums in het Engels, Aucaans en Sranantongo stapt Kenny B over op het Nederlands. Kenny B zingt al vanaf zijn achtste. Een tijd voerde hij de band ‘Fransisco’ aan en maakte hij muziek in de toneelgroep van het Surinaamse leger, ‘Mofo’. Op zijn 28e kwam Kenny B naar Nederland. Maar zijn succesvolle carrière zorgde ervoor dat hij regelmatig in het buitenland en nog veel vaker in Suriname te vinden was.

Toch mag Kenny een muzikale laatbloeier genoemd worden. Pas sinds 2006 heeft de muziek zijn volledige aandacht. Het ging gelijk als een speer en twee van zijn albums werden overzees zelfs tot het beste van dat jaar gekroond. “Ik wilde mezelf eerst in het Engels en Surinaams in de spotlight zetten”, aldus Kenny B. “De overstap naar Nederlandstalig heeft altijd in mijn hoofd gespeeld, maar dat heb ik lang afgehouden. Kom je in het Engels niet beter weg met bepaalde woorden en uitdrukkingen?”

Kenny B stond al op de radar van Top Notch baas Kees de Koning. Op vakantie in Suriname, was er helemaal geen ontkomen meer aan. “Je hoorde bijna niets anders in Paramaribo. Uit elke auto en bar klonken zijn hits. Ik raakte geïntrigeerd en ben naar de bekende platenzaak Disco Amigo gegaan en heb er zijn cd’s gekocht. Toen ik terug was in Nederland heb ik gelijk met Kenny afgesproken.” Onder de indruk van zijn invalshoeken en de thematiek van de liedjes vroeg De Koning de zanger om een aantal van zijn teksten te vertalen naar het Nederlands. “Zes weken lang hoorde ik niets meer van hem en toen stuurde hij ineens twee gloednieuwe liedjes. Ik werd helemaal weggeblazen en een week later hadden we een deal.”

Kenny’s single ‘Parijs’ is vanaf vandaag verkrijgbaar via iTunes en streamingdiensten.
——
VIDEOCREDITS:
Regie: Florian Vermeulen
DOP: Robert Schmidt
Focus Puller: Marouane Issaoui
Opnameleiding: Shida Boukhizou
Grading: Tim van Paassen @ the Compound

Cast:
Kenny B
Lisanne Vakkers
Julie Vielvoije
Shida Boukhizou

Thanks to:
Artill3ry
Urazo Donenonly
Invite-AV
Joost Kelderman
Joël Schilder
Artcore
The Compound
—–
Top Notch is een platenlabel, dat vooral bekend werd met uitgaven van Nederlandse hiphop. Tegenwoordig geven we allerlei soorten muziek, films en boeken uit. Top Notch is marktleider van de Nederlandse hiphop en een van de meest succesvolle independent labels in zowel Nederland als in België.

Bekijk ook onze playlists:
Populaire video’s: http://bit.ly/1zAjdX7

https://twitter.com/TopNotchNL https://www.facebook.com/TopNotchNL http://instagram.com/topnotchnl
http://www.top-notch.nl/

Source

4.77

37 thoughts on “Kenny B – Parijs [+Lyrics]

 1. maria lubbers schreef:

  wees blij estelle maar wel goed dit nummer

 2. Hier word ik vrolijk van!

 3. Wat een mooie lied, hou ik veel van!! Groetjes uit Aruba

 4. je doet het heel goed ga zo door love you

 5. tim Windelen schreef:

  super liedje
  mooi????

 6. timmyturner tim schreef:

  Like als je heb gelikt op deze video

 7. woahwoah schreef:

  1:35 als je effe niet goed kijkt lijkt het net of dat donald trump is
  LOL

 8. Vlogger010 schreef:

  frisse morgen in parijs

 9. xxmarsh melodyxx schreef:

  This entire comment section is just full of people who don't understand what he's singing about ?

 10. Wow i dont speak Dutch
  This song is awesome

 11. Sebastian Oscar schreef:

  Ik kom uit Suriname haha…spreekt een beetje Nederlands 😛

 12. gamen nl schreef:

  nog steeds prachtig Nummer

 13. CAROLIJN LOVE schreef:

  Ik ben naar Paris geweest

 14. Daan Thijssen schreef:

  Ben hier via 'beste zangers'…( zoek het op NPO bij programma gemist!) heerlijk nummer heerlijke voice

 15. vanhetgoor schreef:

  Wat is dit prachtig! Ongelooflijk gewoon. (alleen jammer dat Kenny B bij een maatschappij zit waar nogal wat kneusjes zitten)

 16. Gente boa , sangue bom .
  Eu o vi no aeroporto de fortaleza CE – Brasil.

 17. Med Sousane schreef:

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 18. Mr_Di schreef:

  Wil je je smerige rot bek dicht houden, zwartjoekel

  ???

 19. Poepieface2017 schreef:

  hoe kan ik het op mijn video plaatsen ik krijg copyright mag ik toestemming voor een kenny b video van parijs maar dan iets lollig? als het mag stuur me dan eve bericht terug of als het niet mag stuur dan ook even een bericht aub!

 20. Elizh schreef:

  Hoe wilt een frans persoon nederlands praten. Ze kunnen geen eens Engels laatstaan Nederlands

 21. Blaf Hondje schreef:

  Hor die de bek vieze swat joekel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *