Kim en Jaap gaan trouwen in Oostenrijk

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Officieel is ze nog niet ten huwelijk gevraagd, maar Kim Kötter heeft haar bruiloft voor een groot deel al geregeld. De 34-jarige voormalig Miss Universe weet al waar, wanneer en in welke jurk ze voor het altaar staat.

“Ik denk dat wij volgend jaar zomer gaan trouwen, in Oostenrijk”, doet Kim dinsdag uit de doeken in De Telegraaf. “Mijn ouders zijn er momenteel locaties aan het zoeken. Ik krijg nu wel de kriebels.” Een trouwjurk heeft Kim ook al, voor het TLC-programma Say Yes To The Dress ging ze op zoek naar de perfecte japon. “Nu heb ik de jurk als eerste, dan volgende locatie en de datum. Wij doen het allemaal een beetje anders.”

Hoewel haar vriend Jaap Reesema ‘officieel’ nog op zijn knieën moet, hebben Kim en Jaap al jaren trouwplannen. “Jaap heeft mij op dag één dat we elkaar kenden al ten huwelijk gevraagd, en dat daarna nog heel vaak herhaald. En hij vroeg mijn vader bij hun eerste ontmoeting om mijn hand.”

Say Yes To The Dress

Toch verwacht Kim, die “van Jaap al een paar jaar moet zeggen dat ik zijn vrouw ben”, nog een aanzoek. “Het wordt nog een momentje als hij me officieel ten huwelijk vraagt. Hij is er wel mee bezig, ik word wel verrast. Wil geen druk leggen.”

Kim, die dinsdagavond te zien is in Say Yes To The Dress, en Jaap stelden een bruiloft eerder uit vanwege de komst van Muck, hun dertien maanden oude zoontje. “Ik vind het heel leuk dat hij er straks bij is. Hij is het belangrijkste. Heb wel een beetje een knoop in mijn maag, stel dat er een tweede komt, dan is die er niet bij geweest. Dan nog een keer opnieuw trouwen? Nee, dat vind ik suf.”

ANP/RTL Boulevard

Source link
Kim en Jaap gaan trouwen in Oostenrijk

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *