Kim Kardashian: respect voor Caitlyn is weg

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Het respect dat Kim Kardashian had voor Caitlyn Jenner, eens haar stiefvader Bruce, is er niet meer.
Dat vertelt de realityster in de uitzending van Keeping Up With The Kardashians die zondagavond in de VS werd uitgezonden.

In een scène waarin ze haar moeder Kris vertelt dat ze de memoires die Caityn onlangs uitbracht heeft gelezen, meent Kim: “Zij heeft haar ideeën en jij de jouwe, en dat is is prima, maar er is een manier om je kant van het verhaal te vertellen zonder zo negatief te zijn. Alles is altijd jouw schuld. Ik heb gewoon geen respect meer voor haar. Iemand die alles vanuit dit perspectief bekijkt, die wil ik niet eens in de buurt hebben.”

In het boek schrijft Caitlyn onder meer dat Kris tijdens hun huwelijk al het geld bij haar weg hield. Kris ontkent dat, en zegt in de show dat ze simpelweg degene was die de rekeningen van de familie betaalde. Kim zegt daarover: “Mijn moeder is zo goed geweest voor Cait en Cait heeft geen fatsoen naar haar toe. Ik vind niet dat mijn moeder het nog hoeft te proberen met haar, het is tijd om verder te gaan.”

Vlak na haar overgang naar een leven als vrouw, liet Caitlyn in interviews nog vaak weten dat Kim haar grootste supporter binnen de familie was. De banden zijn enorm bekoeld; vorige maand vertelde Caitlyn dat ze amper nog contact heeft met de leden van de Kardashianfamilie. De kinderen die ze met Kris heeft, Kendall en Kylie Jenner, ziet ze nog wel.

ANP

Source link
Kim Kardashian: respect voor Caitlyn is weg

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *