Kim Kardashian voelt zich onvoorbereid op komst vierde kind

Kim Kardashian voelt zich onvoorbereid op komst vierde kind
[og_img]

Kim Kardashian heeft het gevoel dat ze niet goed voorbereid is op de komst van het vierde kind van haar en Kanye, dat binnen enkele weken via een draagmoeder ter wereld komt.

Volgens een bekende heeft Kim hetzelfde gevoel als bij het vorige kindje dat zij en Kanye via een draagmoeder kregen, Chicago. “Maar op het moment dat Chicago er dan eindelijk was, kwam alles in orde. Chicago paste er meteen bij. Het voelde alsof ze altijd al deel had uitgemaakt van de familie”, aldus de bron tegen People.

Ondanks dat Kim zich mentaal moeilijk kan voorbereiden staan zij en Kanye te popelen om de komst van het kindje. “Chicago is zo snel gegroeid. Ze zijn blij dat er straks weer een baby in huis is. Dit is wel de laatste, zeggen ze allebei. Vier kinderen is het perfecte aantal voor hen.”

Het stel heeft al drie kinderen: dochter North (5), zoontje Saint (3) en dochter Chicago (1). Van North en Saint was Kim zelf zwanger. Chicago kwam vorig jaar via een draagmoeder ter wereld, omdat Kim bij de zwangerschappen van dochter North en zoon Saint dermate ernstige complicaties opliep, dat haar een volgende zwangerschap werd afgeraden.

Kim en Kanye verwachten hun vierde kind, een zoontje, in mei.

Source link