Kim-Lian en Viktor presenteren Helden door de Modder VIPS

Kim-Lian en Viktor presenteren Helden door de Modder VIPS
[og_img]

Kim Lian van der Meij en Viktor Brand jagen dit najaar voor een nieuw programma hun BN’er-collega’s de modder in. En die staan te trappelen om door de drek te tijgeren…

In Helden door de modder VIPS gaan tien BN’ers samen met een goede vriend of vriendin, een fan en een ervaren obstacle run specialist de sportieve uitdaging aan om aandacht te vragen voor het werk van KNGF Geleidehonden. Dat doen zij op het indrukwekkende maar loodzware Strong Viking Obstacle Run parcours in Spaarnwoude met spectaculaire hindernissen.

De teams zijn echter nog niet compleet en dus roepen Anouk Hoogendijk, John de Wolf, Ferry Doedens, Wietze de Jager, Steven Brunswijk, Ajouad el Miloudi, Danny Froger, Jeffrey Wammes, John de Bever en Britt Scholte hún grootste fans op om zich aan te melden voor die ene, unieke plek in hun team. Ben jij een enorme fan van een van de deelnemende BN’ers en wil je samen met hem of haar de sportieve uitdaging aangaan voor het goede doel? Geef je dan nu op! De opnames starten in mei en aanmelden kan via www.sbs6.nl/heldendoordemoddervips.

Helden door de modder VIPS is vanaf het najaar te zien bij SBS6.

Source link