KRO-NCRV zoekt Penoza-fans voor rol in de film!

KRO-NCRV zoekt Penoza-fans voor rol in de film!
[og_img]

De opnames van de Penoza-film zijn in volle gang en daar zijn natuurlijk acteurs voor nodig. Een flink aantal plekken zijn beschikbaar en om die reden heeft de KRO-NCRV een oproep gedaan aan de fans van de serie.

De omroep is namelijk op zoek naar fans die graag een figurantenrol willen in de film. Op hun website schrijft de omroep: “Wil jij kans maken op een figurantenrol in de Penoza-film? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar jou. Laat ons in 1 foto zien waarom jij de perfecte kandidaat bent voor een rol in de Penoza-film en maak kans.”

Vorige week kwamen er voor het eerst plotdetails over de film naar buiten. Zo bleek dat drugskoningin Carmen is opgepakt bij een schietpartij in een restaurant in Canada. Bij het incident kwamen drie mensen om het leven en werd Carmen aangehouden.

De langverwachte Penoza-speelfilm is vanaf eind november in de bioscopen te zien. De opnames in Canada zijn inmiddels afgerond, laat distributeur Dutch FilmWorks weten; in april gaan de cast en crew verder in Nederland. Over de verdere inhoud van de film willen de makers nog niets zeggen. Wel is duidelijk dat een groot aantal vaste acteurs terugkeert in de film van Diederik van Rooijen, die ook grotendeels verantwoordelijk was voor de serie.

Source link