Lee Towers trots op ‘nog een prijs in topjaar’

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Lee Towers is heel trots dat komiek Arjen Lubach de prijs die hij en zijn Duitse collega Jan Böhmermann wonnen voor het project Every Second Counts aan de Rotterdamse zanger opdraagt.
Dat laat Lee vrijdag weten in een korte reactie.

“Dit is een topjaar voor me, de sterren staan heel gunstig”, lacht de 71-jarige zanger. “Feyenoord kampioen, over een paar weken krijg ik een Edison Oeuvre-award en dan dit nog. Ik kan mijn geluk niet op.” Arjen Lubach droeg het beeldje op aan Lee Towers omdat die een substantiële bijrol vertolkte in zijn satirische introductiefilmpje van Nederland, dat het programma Zondag met Lubach maakte voor de Amerikaanse president Trump.

Fanmail uit de VS

“Ik was zeer vereerd met de rol die ik onbedoeld toebedeeld had gekregen in het filmpje”, grinnikt Lee. “Ik was op vakantie en opeens werd ik gebombardeerd met allemaal sms’jes van mensen die mij erop wezen.” Via zijn website kreeg de Rotterdammer opeens fanmail uit de VS. “Je hebt geen idee hoeveel reacties ik heb gehad. Echt, uit alle hoeken van de wereld weten ze opeens mijn website te vinden. Er zijn zelfs twee projectontwikkelaars die opeens daadwerkelijk twee Lee Towers in Rotterdam willen neerzetten.”

Over optreden in de VS, wat hij nog nooit heeft gedaan, piekert de zanger niet. “Nee joh, flauwekul. Leuker dan in Rotterdam wordt het toch niet.”

RTL Boulevard/ANP

Source link
Lee Towers trots op ‘nog een prijs in topjaar’

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *