‘Leed en verdriet door gekken in Londen’

Nuno Boulevard, Entertainment Leave a Comment

Ariana Grande bidt voor Londen. Dat heeft ze op Twitter laten weten in een reactie op de dubbele aanslag die zaterdagavond in de stad plaatsvond.

‘’Bidden voor Londen’’, twittert de zangeres, met daarachter een hartje. Ariana maakt zondag haar opwachting bij het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester, die 22 mei na afloop van haar concert in de Manchester Arena plaatsvond. Door die aanslag kwamen 22 mensen om, veelal jonge kinderen en tieners.

‘Religie is waardeloos’

Ook Demi Lovato heeft via Twitter laten weten te bidden voor Londen. Bette Midler leeft eveneens mee. ‘’Meer leed en verdriet door gekken in Londen. Mensen en religie zijn waardeloos’’, aldus de actrice op Twitter.

Veilig

Gordon Ramsay denkt ook aan Londen, twittert hij. Simon Cowell twittert dat zijn gedachten uitgaan naar de onschuldige slachtoffers die betrokken zijn geraakt bij het incident op de London Bridge. ‘’Probeer alsjeblieft veilig te blijven mensen.’’

Cara Delevingne hoopt ook dat mensen veilig kunnen blijven. ‘’Dit is meer dan tragisch, maar we moeten zij aan zij staan en dit ons niet laten breken’’, geeft ze aan via Instagram. Fifth Harmony laat weten erg verdrietig te zijn. ‘’Onze gedachten en gebeden gaan uit naar iedereen’’, meldt de meidengroep via Twitter.

Volg hier het liveblog van RTL Nieuws over de aanslagen in Londen.

RTL Boulevard/ANP

Source link
‘Leed en verdriet door gekken in Londen’

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *