‘Leuke reacties op Ninja Warrior’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op maandag 13 maart 2017 om 11:38

Het SBS 6-programma Ninja Warrior is goed ontvangen bij de kijkers van de show. Dat stelde presentatrice Kim-Lian van der Meij zondagavond in Carlo’s TV Café. Ninja Warrior trapte donderdag af met 617.000 kijkers (9 procent). De mensen die keken, waren volgens Van der Meij erg enthousiast. “De reacties zijn leuk. Het is een keer niet met bekende Nederlanders, maar met gewone onbekende Nederlanders. Je leeft daardoor echt mee, want je wil toch weten hoe ver ze komen.

Zelf heeft Van der Meij ook erg genoten van de opnames. En van haar samenwerking met co-host Dennis van der Geest. “Het is écht een leuke man. Ik noem hem mijn Balou de Beer. Hij is zo’n grote sterke man. Hij oogt van een afstand wel gevaarlijk. Hij tilt me ook zomaar op met één hand. Het is een lieverd en hij heeft veel humor. Ik houd van mensen met humor. We hebben zulke leuke dagen gehad met elkaar.”

Van der Meij liet recentelijk in Shownieuws weten dat ze iets stouter wil worden als tv-persoonlijkheid. Dat laat ze nu zien in Ninja Warrior. “Het is een heel sportief programma. Toen ik terugkeek op hoe ik de afgelopen jaren was, vond ik mezelf zo braaf en netjes. Altijd keurig antwoorden geven op de vragen, de antwoorden geven waarvan je denkt dat mensen het willen horen. Nu zeg ik gewoon wat ik vind.”

Ninja Warrior is het nieuwste prestigeproject van SBS 6. De tv-zender heeft met RTL moeten vechten om de uitzendrechten van de spektakelshow.

Het AD was afgelopen weekend niet bepaald enthousiast over Ninja Warrior.

Foto: SBS

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
‘Leuke reacties op Ninja Warrior’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *