Lex Gaarthuis verlost van kikkerverzameling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Radio 10-dj Lex Gaarthuis kan zijn huis kikkervrij maken.
Luisteraars hebben zich massaal gemeld toen hij vorige week kenbaar maakte dat hij van zijn verzameling kikkerbeeldjes en andere prullaria af wil.

“Ik was stomverbaasd over het aantal reacties joh”, zei Lex maandag in zijn ochtendshow. “Ik heb uiteindelijk maar gekozen voor degene die het meest fanatiek op mij overkwam. Een stel dat zelfs een heel kikkermuseum aan het inrichten is. Zij blij, en wij weer ruimte in huis.”

Lex biechtte zijn kikkerverzameling op toen hij met Kim-Lian van der Meij praatte over haar programma Verzamelkoorts!. “Toen mijn vrouw en ik net verkering hadden, werden we door vrienden altijd de blije kikkers genoemd. Zij kocht toen ooit voor mijn verjaardag als geintje een kikkerbeeldje”, vertelde de dj over het ontstaan van de verzameling. “Toen dachten familie en vrienden dat we dat ook echt leuk vonden en zo gek waren van kikkerprullaria dat ze tot op de dag van vandaag elke verjaardag of andere feestelijke gelegenheid met kikkerbeeldjes en andere rommel aankomen.”

ANP

Source link
Lex Gaarthuis verlost van kikkerverzameling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *