Linda vermijdt P.C. Hooftstraat wegens paparazzi overkill

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Linda de Mol komt liever niet in de P.C. Hooftstraat, de meest chique winkelstraat van Amsterdam, vanwege de overkill aan paparazzi. Dat vertelt het tv-icoon in een vraaggesprek op Facebook.

De blonde presentatrice vermijdt de bekende Amsterdamse straat vanwege de hoeveelheid aan paparazzi. “Ik word helemaal niet zo vaak lastig gevallen door paparazzi. Alleen – en die straat ontwijk ik echt – in de P.C. Hooftstraat. In die straat moet je echt niet zijn. Als je daar één voet uit je auto zet, staan er zes om je heen. Dat is heel gênant.”

Eén keer moest Linda echt vluchten voor de paparazzi. “Ik weet nog een keer dat ik met Jeroen in de P.C. Hooftstraat was, omdat hij ergens een pak moest ophalen, en toen zijn we gevlucht in een babywinkel. Dat was de dichtstbijzijnde winkel met een open deur.”

Zwangerschap

De roddelbladen maakten er meteen van dat Linda zwanger zou zijn. “Toen stond er overal dat ik babykleertjes aan het kopen was op mijn 48ste. De P.C. Hooftstraat vermijd ik echt, maar in het Gooi waar ik woon zijn ze het wel gewend.”

Linda bestelt het liefst haar kleding online. “Ik ben heel erg van het internetshoppen. Zo erg dat ik tussen twaalf en één uur ’s nachts een heel winkelwagentje volgooi met allemaal dingen die ik de volgende dag delete. Dan heb je toch het gevoel gehad dat je uren hebt gewinkeld.”

Meer Boulevard:

Mediacourant/RTL Boulevard

Source link
Linda vermijdt P.C. Hooftstraat wegens paparazzi overkill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *