MAAK KANS: Premièrekaarten Johnny English Strikes Again!

MAAK KANS: Premièrekaarten Johnny English Strikes Again!

JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks, met Rowan Atkinson als de populaire geheim agent.

Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden. Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny English om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen.

Wij jij kans maken op kaarten voor de première in Pathé Tuschinski Amsterdam op dinsdag 18 september om 18:15 uur? Vul dan hieronder je gegevens in! Shownieuws mag 3×2 kaarten weggeven!

(function(b,o,n,u,s){var a,t;a=b.createElement(u);a.async=1;a.src=s;t=b.getElementsByTagName(u)[0];t.parentNode.insertBefore(a,t);o[n]=o[n]||[]}) (document,window,’_qual_async’,’script’,’//meedoen.show.nl/kit/qualp.2.min.js’);
_qual_async.push([‘createIframe’, ‘qualifio_insert_place_510340’, ‘meedoen.show.nl’, ’20’, ‘0CF55228-A481-E097-A13A-EF18C3EDC563’, ‘100%’, ‘1200’, ”, ”, ”, ‘max-width:810px;margin:0 auto;’]);Source link