Maan: "Ik heb nog nooit een relatie gehad" » Mentalist Nuno
Entertainer inhuren voor een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag? Entertainer inhuren? Entertainer boeken? Entertainer huren?
mentalist nuno, vuurspuwer , fakir show , reptielenshow , horoscoop , daghoroscoop , weekhoroscoop, maandhoroscoop , vuurshow , nuno
284881
post-template-default,single,single-post,postid-284881,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Maan: “Ik heb nog nooit een relatie gehad”

Maan: “Ik heb nog nooit een relatie gehad”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Zangeres Maan heeft nog nooit echt een relatie gehad. Dat vertelde zij maandagochtend in de show van Lex Gaarthuis op Radio 10.

“Ik heb nog nooit echt een relatie gehad’, bekende de twintigjarige chansonnier. “Ik vind het wel interessant en als het voorbij komt sta ik er ook zeker wel voor open maar het komt er gewoon niet van.”

Het niet hebben van een relatie hangt ook samen met haar korte spanningsboog, vertelt ze. “Ik app wel af en toe met iemand, en heb dan ook wel een eerste date. Maar verder komt het dan nooit. Dan ben ik er alweer op uitgekeken.”

Carrière

Maan de Steenwinkel, zoals haar volledige naam luidt, won in 2016 het zesde seizoen van The voice of Holland. Daarna deed zij onder meer mee aan Dance dance dance en Beste Zangers. Hier krijgt ze naar eigen zeggen heel veel goeie reacties op.

Meer Boulevard:

ANP/RTL Boulevard

Source link
Maan: “Ik heb nog nooit een relatie gehad”

Geen reactie's

Geef een reactie