Martin Garrix wil Dua Lipa niet ruilen voor 3FM-award » Mentalist Nuno
284412
post-template-default,single,single-post,postid-284412,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,cornerstone-v2_0_6
 

Martin Garrix wil Dua Lipa niet ruilen voor 3FM-award

Martin Garrix wil Dua Lipa niet ruilen voor 3FM-award

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

ANP 48344904 - Martin Garrix wil Dua Lipa niet ruilen voor 3FM-award

Martin Garrix is niet van plan om Dua Lipa in te ruilen voor de 3FM-award van de Nederlandse singer-songwriter Lucas Hamming. “Geniet van de award”, reageert Martin op het aanbod van Lucas om de award om te ruilen voor Dua.

Martin werd deze week door de parazzi vastgelegd in een innige omhelzing met de Britse zangeres Dua Lipa. De populaire dj had zijn armen om de mooie Dua heen geslagen en zoende haar op de wang. Sindsdien gonst het van de geruchten dat de twee een liefdeskoppel zouden vormen.

“Geniet van de award”

Lucas Hamming is duidelijk onder de indruk van de looks van de zangeres. Hij is zelfs bereid om zijn 3FM-award voor Dua in te ruilen! “Yo Martin Garrix, ik heb wat van jou en jij hebt wat van mij.. gelijk oversteken.” stuurde Lucas naar Martin via Twitter. De dj peinst er echter niet over om Dua in te ruilen voor een award. “Geniet van de award”, aldus Martin.

Meer Boulevard:

RTL Boulevard

Source link
Martin Garrix wil Dua Lipa niet ruilen voor 3FM-award

Geen reactie's

Geef een reactie