Max & Anne in Minsk | Update #1 | Junior Songfestival

https://i.ytimg.com/vi/HjN71PPiEf8/hqdefault.jpg

Max & Anne in Minsk | Update #1 | Junior SongfestivalDuo Max & Anne worden gevolgd op weg naar de grote finale in Minsk, Wit-Rusland. In deze eerste aflevering krijgen ze hun in-ears van Tommie Christiaan én zien ze voor het eerst hun show kleding!

Max & Anne winnen het Junior Songfestival 2018 met hun nummer ‘Samen’ en zij mogen Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival 2018 in Minsk, Wit-Rusland! De finale is op zondag 25 november.

Deze pagina sluit aan bij de televisiezender Zapp. Zapp zendt dagelijks kinderprogramma’s zoals Brugklas, SpangaS, Het Klokhuis en NOS Jeugdjournaal uit op NPO 3 en NPO Zapp extra. Naast Zapp is er voor de jongere kinderen van 2 tot en met 6 jaar de zender Zappelin.

Ontdek meer van Zapp op onze website: https://www.zapp.nl

Abonneer op dit kanaal: http://bit.ly/AbonneerZapp

► Website: https://www.zapp.nl
► Facebook: https://www.facebook.com/npozapp
► Instagram: https://www.instagram.com/npozapp

source

songfestival

npo zapp,zapp,npo,juniorsongfestival,junior,song,festival,junior songfestival,max,anne,max en anne,max u0026 anne,minsk,junior eurivisie songfestival,eurovisie,Junior Eurovision Song Contest 2018,eurovision,tommie,christiaan,zingen,dansen,wit-rusland,witrusland,wit rusland,wit,rusland,finale,final