Mediacourant.nl » Alberto Stegemans wil geen amusementsprogramma

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op dinsdag 21 maart 2017 om 14:10

Alberto Stegeman ziet het niet zitten om naast Undercover in Nederland ook een amusementsprogramma te presenteren voor SBS 6. Dat geeft hij aan in een interview met VARAgids. Op de vraag of hij ooit iets compleet anders zou willen doen op tv, zegt hij: “Ik zou heel graag een dagelijks spelletjesprogramma doen of een grote musical-achtige show. Nee, geintje. Misschien dat ik hier en daar een klein zijsprongetje maak, maar verder denk ik: schoenmaker, blijf bij je leest“, zegt hij.

Undercover in Nederland neemt sowieso veel tijd in beslag. Het programma is vele weken per jaar op zender. Hoe doet hij dat? “Door niet te slapen. Nee, we werken met een team dat goed ingespeeld is op elkaar en krijgen ontzettend veel tips met concrete informatie, die natuurlijk wel worden gecheckt.”

Er is voorlopig nog genoeg om mee door te gaan, zegt Stegeman. “Er is nog altijd veel werk aan de winkel voor politie, justitie en misdaadjournalisten. Ook het internet zorgt voor meer manieren om mensen op te lichten.”

Het VARAgids-interview met Alberto Stegeman kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Alberto Stegemans wil geen amusementsprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *