Mediacourant.nl » André van Duin vindt Geer & Goor niet grappig

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op dinsdag 21 maart 2017 om 13:00

Heel Holland Bakt-presentator André van Duin is geen fan van de programma’s van Gerard Joling en Gordon. Dat geeft de komediant aan in weekblad Privé. Geer en Goor behoren tot de populairste komedianten van dit moment. Ze maken samen tv op RTL 4. “Dat is niet mijn humor. Ze doen altijd hetzelfde, de één roept wat en de ander giert het uit. Maar ze maken het voor het grote publiek, en daar gaat het uiteindelijk om. Dat deed ik ook altijd. En met die oudjes vind ik het heel leuk, hoor.”

Verder kijkt Van Duin ook niet graag naar soaps of realityseries als Utopia. “Naar Utopia kijk ik nooit en ik ga er ook niet aan beginnen. Dan ben ik bang dat ik er verslaafd aan raak, want dan wil ik weten wie wie is. Nu ken ik niemand in Utopia. Hetzelfde heb ik met soaps. Naar dat soort programma’s kijk ik niet.

Zelf is hij nu weer één van de grote prime-time-sterren, dankzij Heel Holland Bakt. Voor het geld zal hij het niet doen. Hij is naar schatting vele miljoenen waard. Wat gebeurt daar eigenlijk mee als hij sterft? “Ik denk daar nooit over na. Ik ben niet zo met de toekomst bezig, zo van: we moeten dit of dat gaan doen. Laat het maar vanzelf gaan.

Hij laat in elk geval een behoorlijk oeuvre achter. “Er is ontzettend veel beeldmateriaal van mij. Dat kan eindeloos herhaald worden. Mijn vorm is uniek gebleken, want er zijn heel veel cabaretiers en stand-up comedians, maar een echte ouderwetse komiek zoals ik dat ben, zijn er niet zo veel.

Het Privé-interview met André van Duin kunt u lezen via Blendle.

Foto: MAX

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » André van Duin vindt Geer & Goor niet grappig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *