Mediacourant.nl » Art denkt niet dat Wie is de Mol leuker is met ON’ers

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op vrijdag 17 maart 2017 om 14:15

Foto: SBSArt Rooijakkers denkt niet dat Wie is de Mol spannender zou zijn met ON’ers, onbekende Nederlanders. Dat geeft hij aan in de Avrobode. De televisiegids legt Rooijakkers voor dat critici de Vlaamse versie leuker vinden, omdat daar onbekende kandidaten aan meedoen en die fanatieker zouden strijden om de pot. Daar is hij het niet mee eens. “Nee. Ik volg de Vlaamse versie zelf ook en vind die hartstikke leuk. Maar ik geloof niet dat onbekende kandidaten meer voor de pot gaan dan bekende.”

De BN’ers willen ook gewoon geld winnen, meent Rooijakkers. “De BN’ers die meedoen zijn echt niet zó rijk dat ze niks om dat geld geven.”

Hij vervolgt: “Wel is het zo dat het spel zich door de jaren heen heeft geëvolueerd. De kandidaten vinden het nu belangrijker om zo lang mogelijk in het spel te zitten dan om zo veel mogelijk geld voor de pot te verdienen. Die denken: de kans dat ik de pot win, is toch niet zo groot.”

Als het aan Rooijakkers ligt blijft het programma hoe dan ook een bekende presentator houden: hijzelf. “Juist omdat ik het in 2011 zelf heb gespeeld, geniet ik er enorm van om andere kandidaten zo hun best te zien doen. In plaats van dat ik het thuis op de bank volg, heb ik als presentator het voorrecht dat ik op de eerste rij mag zitten.”

Daarnaast is het natuurlijk geweldig om op bijzondere plekken te komen. Ik heb enorm van Oregon genoten.

Foto: Avrotros

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Art denkt niet dat Wie is de Mol leuker is met ON’ers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *