Mediacourant.nl » ‘BinnensteBuiten vaste waarde geworden op NPO 2’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op woensdag 22 maart 2017 om 15:25

Het KRO-NCRV-programma BinnensteBuiten heeft zijn plekje veroverd in de programmering van NPO 2. Dat stelt Michel Nillesen, manager tv bij de omroep, in een persbericht. De opvolger van het legendarische Man Bijt Hond is sinds eind 2015 elke werkdag om 18.50 uur te zien op 2. “BinnensteBuiten is een vaste waarde geworden op de vroege avond van NPO 2. Het team van experts weet door hun passie en kennis de kijkers elke avond weer te boeien en te verrassen”, zegt hij.

In BinnensteBuiten wordt de kijker dagelijks getrakteerd op een ‘gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur’. Vandaag maakt de omroep de komst van een nieuwe expert bekend: Lendl Mijnhijmer (foto), gediplomeerd wijnkenner.

Afwisselend met collega Milton Verseput gaat Mijnhijmer met chef-kok Leon Mazairac op pad om mooie smaakcombinaties te ontdekken. “Lendl is met zijn kennis en ervaring een verrijking voor dit geliefde team”, zegt Nillesen.

Naast de dagelijkse uitzendingen van BinnensteBuiten is er ook een extra lange weekendeditie op zaterdagen om 17.10 uur.

Foto: KRO-NCRV

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » ‘BinnensteBuiten vaste waarde geworden op NPO 2’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *