Mediacourant.nl » BN’ers treuren om overlijden Guus Verstraete

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Bekende Nederlanders treuren om het overlijden van tv-regisseur Guus Verstraete (69), de man van musicalster Simone Kleinsma. Dat is te lezen op sociale media. Verstraete werd eerder deze week opgenomen in het ziekenhuis vanwege hartproblemen. De familie laat ‘in totale verbijstering’ weten dat hij vanochtend is overleden. Kleinsma, die in 1998 hun pasgeboren dochtertje Teuntje verloor en in 2010 haar moeder, gaat nu alleen verder na een samenzijn van maar liefst dertig jaar.

Verstraete regisseerde tal van tv-programma’s zoals Wedden, dat..?, de Surpriseshow, de Soundmixshow, Laat de Leeuw, Mooi! Weer De Leeuw en Ron’s Honeymoon Quiz.

Patty Brard vindt het vreselijk nieuws. “RIP Guus, dank voor mooie showervaringen.

Sascha Visser wenst Kleinsma en de andere nabestaanden sterke en tv-recensent Hans Beerekamp van NRC Handelsblad hoopt dat Verstraete in vrede rust.

NOS-verslaggever Martijn van der Zande: “Misschien dat zijn naam niet iedereen wat zegt, maar regisseur Guus Verstraete laat indrukwekkende tv-erfenis na. Soundmixshow, Wedden dat, Mooi weer De Leeuw, Bassie en Adriaan, allemaal gemaakt met handtekening van Verstraete.

Topregisseur David Grifhorst: “Triest. Hilversum is een iconische vakman verloren. Een zeer gepassioneerde regisseur. Sterkte aan alle vrienden en familie!

Stylist Fred van Leer: “Wat een klap voor Simone en de Nederlands showbizz…. rip Guus Verstraete.

Avrotros-gezicht Cornald Maas: “Wat erg – de man die entertainment en show (oa vele jaren Paul de Leeuw) naar hoger plan tilde met z’n gloedvolle regie.

En Henny Huisman: “Ik krijg hier op Bonaire net te horen dat mijn vriend Guus Verstraete is overleden. Ik ben er kapot van. En dan die lieve Simone, erg!

Ron Brandsteder zegt in De Telegraaf met het overlijden van Verstraete “drie mensen te zijn kwijtgeraakt: een geweldige collega, een goede vriend en één van de leukste mannen uit de Nederlandse televisiewereld. Guus is, samen met Joop van den Ende, één van de mannen die Aalsmeer groot heeft gemaakt.”

Jeroen van der Boom: “Guus……. Zoveel met je gewerkt dit is ongelofelijk….. Ben geschokt…. Deze regie had je niet in handen….. xxx Jeroen.

Foto: AT5

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » BN’ers treuren om overlijden Guus Verstraete

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *