Mediacourant.nl » Carlo Boszhard wil radioshow met Eddy Keur

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op woensdag 22 maart 2017 om 12:47

Carlo Boszhard zou het leuk vinden om een radioshow te presenteren met Eddy Keur, voormalig dj van Radio 538. Dat heeft de RTL 4-ster dinsdagavond gezegd in RTL Late Night, waar het 538-duo Coen & Sander te gast was. In reactie op getoonde fragmenten uit de radioshow van Coen & Sander gaf Boszhard aan dat hij het jammer vindt dat televisie de losheid van radio niet meer kent. “Het is jammer dat dit soort dingen op televisie een beetje uitsterft, dat het niet meer kan.”

Een losse, informele en persoonlijke sfeer is op televisie bijna niet meer te vinden, aldus Boszhard. “Paul de Leeuw doet op dit moment nog een poging, maar feitelijk is die spontaniteit bijna weg.”

Het gaat in de tv-wereld alleen nog maar om geld, meent hij. “Mensen willen het risico niet meer. Ze gaan voor het format, van: kunnen we het in het buitenland verkopen? Het gaat niet meer om zelf een toevoeging doen, want dan is het personality driven. En als het personality driven is kunnen mensen thuis zeggen dat je een lul bent en een mening vinden ze eng.

Of hij dan niet liever radio maakt? “Ik zou met Eddy Keur wel heel graag op de radio willen. Dat vind ik ook een meester. Het is eigenlijk een schande dat die man geen radioprogramma heeft, want hij heeft zo veel humor. Dat zou ik met hem wel willen doen.”

Toch weet Boszhard niet zeker of hij het wel kan. “Het is echt een vak. Wat jullie doen, kan ik helemaal niet.”

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Carlo Boszhard wil radioshow met Eddy Keur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *