Mediacourant.nl » Carlos Lens reageert op ‘ontstemde’ Linda de Mol

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Foto: SBSCarlos Lens, de personal trainer van zowel Bridget Maasland als Linda de Mol, heeft gereageerd op de kritiek van De Mol op de advertentie waarin hij figureert. Dat was maandagavond te zien in Shownieuws. De Mol is sinds vorige week begonnen met haar dieetplatform Linda Lijnt. Ongeveer tegelijkertijd kwamen Maasland en Lens samen met hun TrimShake Challenge, een verkapte reclamecampagne voor veel te dure afvalshakes. De Mol prijst géén product aan.

De tv-koningin was dan ook onaangenaam verrast toen haar naam eind vorige week in dagbladadvertenties van de TrimShake Challenge stond.

‘GOED NIEUWS VAN BRIDGET’, stond er bij een advertentie met TrimShake-boegbeeld Maasland. Maar in een andere advertentie stond een foto van Lens met de kop: ‘GOED NIEUWS VOOR LINDA, en alle andere vrouwen van Nederland’.

Carlos Lens is niet alleen de personal trainer van sterren als Linda de Mol, Bridget Maasland en Anouk, maar vanaf vandaag ook van jou!”, stond onderaan de advertentie.

De Mol was ‘ontstemd’ dat de suggestie werd gewerkt dat zij de TrimShake gebruikt. “Ik wil juist geen enkel product promoten en gebruik dit zelf ook niet“, liet ze weten op haar site.

Lens laat nu in Shownieuws weten dat hij ook niet blij is met de advertentie van het bedrijf achter zijn TrimShake: “Net als iedereen was ik ook verrast over de advertentie. Ik sta er ook niet achter. Net als iedereen was ik ook verrast over de advertentie. Ik sta er ook niet achter. Het is ook heel goed dat Linda zelf een statement maakt.

Hij benadrukt dat zijn shake niets te maken heeft met het dieetplatform van De Mol. “Het zijn twee dingen die eigenlijk hele andere doelstellingen hebben. Bij Linda gaat het echt om afvallen en Bridget hoeft niet echt af te vallen. Daar gaat het echt om lifestyle, dus lekker in je vel zitten. Het staat los van elkaar, het heeft niets met elkaar te maken.

Xenia Kasper, manager van zowel De Mol als Maasland, probeert een ruzie tussen haar diva’s te sussen: “De kop in de advertentie is gekozen omdat Linda een veel voorkomende Nederlandse naam is. Het is geen verwijzing naar Linda de Mol.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Carlos Lens reageert op ‘ontstemde’ Linda de Mol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *