Mediacourant.nl » Chantal Janzen vindt Linda de Mol niet beste tv-ster

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Chantal Janzen vindt Linda de Mol niet de beste presentatrice op televisie. Ze vindt Eva Jinek namelijk de nummer één. Dat laat ze weten in Het Parool. Als Janzen gevraagd wordt wie ze de beste uit het vak vindt, noemt ze niet haar oud-schoontante. “In de theaters Simone Kleinsma, op tv op dit moment Eva Jinek. Ze zit nu ineens in ‘het momentum’ omdat ze een stoel heeft in plaats van een bank, maar voor mij zat ze altijd al in het momentum. Beste showmaster is met afstand Carlo Boszhard.

Janzen is keihard de concurrentiestrijd met De Mol aan gegaan, door net als haar RTL 4-collega een eigen blad te lanceren. “Zij was een van de eersten die ik het verteld heb; ook gezien onze band. Nee, ze stond niet te springen“, zegt ze.

Ze is daardoor niet afgeknapt op De Mol. “Ik blijf haar inspirerend vinden. Hetzelfde geldt voor Joop van den Ende, voor John de Mol.

Wendy van Dijk, die ook een blad heeft, reageerde volgens Janzen wél heel leuk. “Wendy van Dijk reageerde er ook gewoon heel fijn op. Ik zat naast haar toen ze de app van &C voor het eerst opende. ‘Godverdomme! Dat ziet er goed uit. Wie maakt dit?’ Die houding is fantastisch.

Janzen vindt het niet vervelend dat ze constant wordt vergeleken met De Mol. “Nee joh! Hoe succesvol is Linda? Dat merk is zo onwijs knap gemaakt en Linda is ook nog een van de succesvolste tv-vrouwen van Nederland. Het is echt geen straf om met Linda de Mol vergeleken te worden.

Ze is er niet boos over dat Paul de Leeuw, die een kookrubriek in &C heeft, nu meedoet aan het dieet-initiatief van Linda de Mol. Met Linda Lijnt verstoorde De Mol de lancering van &C volledig.

Janzen: “Het heeft geen enkele zin om er een harde strijd met Linda of Wendy van te maken, met exclusiviteit van interviewkandidaten en columnisten: dat kost alleen maar ontzettend veel energie.

Wat het verschil is tussen de Linda en de Chantal (&C)? “Ik denk dat ik vaker in het blad terugkom, terwijl Linda inmiddels vooral in het voorwoord te vinden is. Ook zijn wij iets jonger, denk ik.

Het openhartige, grote interview met Chantal Janzen kunt u lezen via Blendle.

Foto: VARA

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Chantal Janzen vindt Linda de Mol niet beste tv-ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *