Mediacourant.nl » De Boertjes na SBS-optreden ook met RTL-optreden

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op zaterdag 18 maart 2017 om 9:00

De tweelingbroers Frank en Ronald de Boer zijn op tournee. Nadat ze recentelijk al verrasten door gezamenlijk een voetbalwedstrijd te analyseren op SBS-zender Veronica, spelen ze vanavond samen een quiz bij concurrent RTL 4. Dat heeft de tv-zender laten weten. De Boertjes zijn op deze zaterdag te zien in de derde seizoensopener van de dierenquiz Het Zijn Net Mensen. Het is volgens RTL 4 het eerst dat de broers gezamenlijk meedoen aan een quizprogramma op tv.

In het voetbal is de onderlinge strijd nooit beslist, maar in deze quiz wordt wel duidelijk wie van hen de winnaar is op het gebied van kennis over het dierenrijk. “Als we meedoen willen we winnen. Dat is altijd zo. We laten zelfs onze kinderen nooit expres winnen.”

Naast hun kennis over de fauna helpt een zenuwslopend potje hamsterbal te bepalen wie van de twee er vandoor gaat met de winst.

In Het Zijn Net Mensen onderwerpt Humberto Tan BN’ers aan de meest merkwaardige quizvragen over dieren. Met tekst en uitleg van kenner Arjen Postma blijkt eens te meer dat het verschil tussen ons eigen gedrag en dat van dieren vaak verrassend klein is.

Andere gasten dit seizoen zijn Frans Bauer en Lauren Verster, Britt Dekker en Rick Brandsteder, Peter Pannenkoek en Miljuschka Witzenhausen, Kees Tol en Romy Monteiro en Froukje de Both en Angela Groothuizen langs.

Het Zijn Net Mensen is zaterdag om 21.40 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » De Boertjes na SBS-optreden ook met RTL-optreden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *