Mediacourant.nl » De Wild na Fortuyn-drama toch weer met lijsttrekkers

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op donderdag 02 maart 2017 om 9:05

De Radio 2-show van Ruud de Wild komt volgende week niet vanuit de studio in Hilversum, maar vanuit het Binnenhof in Den Haag. Daar gaat hij lijsttrekkers van de grote partijen interviewen, waaronder onze premier Mark Rutte. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Aan de vorige keer dat De Wild lijsttrekkers interviewde voor de radio, heeft hij een trauma overgehouden. Op 6 mei 2002 was hij getuige van de moord op Pim Fortuyn, die vlak daarvoor een interview had gegeven aan De Wild.

Als zwevende kiezer gaat De Wild nu toch weer in gesprek met lijsttrekkers. “Het wordt een bijzondere week en natuurlijk hoop ik dat ik aan het eind van deze week weet op wie ik moet stemmen.”

Vijftien jaar geleden heb ik, destijds voor 3FM, ook de lijsttrekkers te gast gehad in mijn programma. Door de moord op Fortuyn werd dit toen ruw onderbroken. Daarom wil ik voor deze gelegenheid De Wild in Den Haag ook maken met mijn regisseur van toen, Arjan Penders.”

In zijn programma De Wild in Den Haag ontvangt hij op 6, 8 en 10 maart de lijsttrekkers van de grootste partijen. KRO-NCRV: “Luisteraars kunnen in de uitzending hun prangende vragen stellen, Ruud onderzoekt hoe goed de politici zichzelf kennen en de lijsttrekkers laten muziek horen die hen tijdens de campagne op de been houdt.”

De Wild in Den Haag zal net als zijn reguliere radioshow te horen zijn vanaf 16.00 uur op NPO Radio 2.

Foto: KRO-NCRV

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » De Wild na Fortuyn-drama toch weer met lijsttrekkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *