Mediacourant.nl » Emile Roemer: ‘Lubach maakt fantastische satire’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Geplaatst op donderdag 02 maart 2017 om 14:25

Emile Roemer is fan van Zondag Met Lubach, het satirische programma van Arjen Lubach op NPO 3. Dat zegt de SP-leider vandaag in het AD. Roemer kan wel lachen om Zondag Met Lubach. “Daar kijk ik graag naar. Als ik een uitzending heb gemist, kijk ik die zeker terug. Het is fantastische satire. Lubach slaagt er zelfs in om daarmee een héle belangrijke boodschap te brengen. Dat doet zijn team echt heel knap. En ja, het gebeurt weleens dat ik mezelf voorbij zie komen, maar dat vind ik wel leuk.

Heel veel tv kijkt Roemer niet. “Dat wordt steeds lastiger. Ik zou wel eens wat meer willen zien. Maar voordat ik daaraan toekom, moet ik altijd eerst de verplichte kost kijken: de Nieuwsuurs en de Buitenhofs van deze wereld. Dat doe ik rechtstreeks of ik kijk ze op een later tijdstip terug. Dat hoort bij deze tijd, maar ook bij het vak.

Verder is hij vooral fan van natuurtelevisie. “Dat klopt. Vooral Planet Earth vind ik heel erg mooi gemaakt. Ik sta er echt versteld van hoe ze dat allemaal hebben kunnen opnemen.”

De laatste aflevering die ik heb gezien, ging over walvissen. En er was een aflevering over apen in de stad. Erg leuk“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: SP/Sander van Oorspronk/Creative Commons BY-NC-ND 3.0 Nederland

Klik hier om een reactie achter te laten.

Source link
Mediacourant.nl » Emile Roemer: ‘Lubach maakt fantastische satire’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *